Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Altijd zekerheid? Kies dan voor Holland Warmte cv ketel onderhoud

Vandaag een bijdrage met betrekking tot een warm huis, want als een van de basisbehoeften van de mens willen we dat toch allemaal? Ik heb zelf onlangs mijn Holland Warmte cv ketel onderhoud geregeld middels het tekenen van een onderhoudscontract bij deze partij en ik wilde je graag op de voordelen wijzen.

Verschillende onderhoudscontracten bij Holland Warmte

Kijk allereerst eens met me mee naar de verschillende onderhoudscontracten die er bij Holland Warmte zijn. Onderstaand zie je de drie abonnementsvormen die geboden worden.

19

Ikzelf heb, net als blijkbaar de meeste mensen, gekozen voor een all in extra contractvorm, die mij echt de meeste voordelen biedt. Het kost me bovendien maar rond de acht euro per maand, even omgerekend, maar ik ben er wel mee verzekerd voor alles wat er zich maar aan en met je cv ketel kan voordoen. Je hebt ook de vormen ‘onderhoud plus’ en een basiscontractvorm, die beide ook zeer aantrekkelijk zijn natuurlijk. Met alle contracten ontvang je eens in de twee jaar een servicebeurt, om de boel te controleren – en ook dat is zeer prettig natuurlijk. Wil je problemen voorkomen, die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid of zich op je energierekening kunnen vertalen in zeer hoge bedragen, dan is het sowieso aan te raden eens in de zoveel tijd naar je cv ketel te laten kijken. Enfin, hieronder nog wat meer informatie met betrekking tot het door mij gekozen Holland Warmte cv ketel onderhoud. 

20

Informeer je goed over de beste contractvorm in jouw eigen situatie. Wat ik ook nog wilde melden is dat, vanwege het vijftigjarig jubileum van Holland Warmte (hetgeen overigens zeker iets zegt over de kwaliteit die geleverd wordt), dit bedrijf hoge kortingen op de cv ketels geeft!

2