Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Ben jij toevallig op zoek naar een verstelbare stoel?

verstelbare tafel

verstelbare stoelIk heb een broer die zijn hele leven al kampt met een lichamelijke beperking. Het huis van mijn ouders is hier dan ook op aangepast. Gelukkig hebben zij hier ook meerdere vergoedingen voor ontvangen en mede hierdoor konden zij ook meubilair kopen dat volledig op mijn broer was aangepast. Dit vooral omdat hij een verkeerde houding had. Steeds wanneer hij aan tafel zat merkte wij dat hij dit niet lang vol kon houden. Dit terwijl hij veel aan tafel hoort te doen, zoals studeren. Echter omdat hij niet fijn aan zo’n tafel zat, was zijn concentratie zeer slecht. Gelukkig hadden mijn ouders tijdig de website kindermeubilair.nl. Omdat mijn broer hier laatst zelf een verstelbare stoel had gekocht wil ik deze graag met jullie delen. Dit in de hoop dat jullie hier ook iets aan hebben. Dus kun jij iemand met een lichamelijke beperking? Verwijs diegene dan door naar de website (of de ouders ervan).

Het aanbod

Omdat Maatwerk Kindermeubilair enkel maatwerk levert zijn al hun producten er anders uit. Zij hanteren dus geen standaard producten als het bijvoorbeeld gaat om een stoel. Wel hebben zij meerdere afbeeldingen op hun website van voorgaande projecten/producten die zij gemaakt hebben voor huidige klanten. Wanneer jij van plan bent een verstelbare stoel te kopen heb je meerdere opties. zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de volgende aspecten:

  • maatwerkOnderframe
  • Kleur
  • Armleggers
  • Zitting
  • Rugsteun
  • Voetensteun

Omdat sommige van deze aspecten wellicht onduidelijk zijn, kun je altijd vrijblijvend contact met ze opnemen. Deze gegevens staan dan ook vermeld op hun website. Voor meer vragen verwijs ik je dan ook graag door naar hun website.

verstelbare tafel