Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Boekenkast op maat bij de Graaf

Boekenkast op maat bij de Graaf

Een boekenkast is een mooi klassiek meubel die je steeds minder ziet. Dit is jammer, omdat het een mooie manier is van je boeken opslaan en het creëren van warmte in je huis. Tegenwoordig worden boekenkasten voor andere doeleinden gebruikt dan vroeger. Vroeger had je een kast waar al je boeken instonden die je had gelezen of nog moest lezen. Tegenwoordig worden deze soort kasten gebruikt voor het laten zien van bijvoorbeeld kunst of persoonlijke dingen die een huiselijke sfeer geven. Ook kan het gebruikt worden voor glazen of het opslaan van oud servies dat al jaren in de familie zit. Dan laat je een boekenkast op maat bij de Graaf maken.

Passend

Inspiratie

Als je wel weet dat je een boekenkast wilt, maar niet meteen hoe deze eruit moet komen te zien, kun je een kijkje nemen op de website van De Graaf. Hier hebben ze allerlei projecten die ze al hebben gedaan op een rijtje staan. Hier kun je inspiratie uit opdoen voor jouw eigen woonkamer. Door deze foto’s scrollen gaat wel wat tijd kosten, omdat De Graaf al heel wat ervaring heeft in het maken van deze kasten en nog vele andere meubels.

Diverse meubels

Wat maken ze nog meer

Naast boekenkasten maken ze ook allerlei andere meubilair voor in je woonkamer. Dressoirs, inloopkasten en alles wat met een kast te maken heeft wordt gemaakt voor jouw huis. Ze kunnen je huis een volledige makeover geven met al hun ervaring en kennis.