Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Hebben jullie horeca parasols van Xterior al gezien?

horecaparasol

Heel blij met onze nieuwe horeca parasols

Een tijdje geleden zijn wij begonnen met een verbouwing binnen ons restaurant. Daarbij hoorde ook een geheel nieuwe huisstijl en daarom kon ik gaan winkelen voor een nieuw interieur. Gelukkig was het budget ruim genoeg en heb ik de leukste items gevonden! Bij Xterior konden wij de mooiste horeca parasols kopen. Horeca parasols zijn natuurlijk essentieel als je een restaurant hebt. In de zomer zitten de mensen graag buiten, maar niet iedereen kan tegen de zon. Ook kan het gebeuren dat er eens een klein buitje valt, ook al schijnt de zon! Daarvoor zijn horeca parasols ideaal en die hebben wij bij Xterior geregeld.

Online zag ik meerdere horeca parasols dus ik heb contact met Xterior opgenomen. Zij boden mij verschillende opties en stuurden een mooi offerte op. Al snel waren wij het erover eens dat de horeca parasols van Xterior de beste keuze waren, dus wij hebben twee mooie exemplaren besteld. Die staan nu te schitteren op ons terras en wij zijn klaar voor de zonnige dagen!

Wat vinden jullie nog meer een essentieel onderdeel van ons restaurant dat wij misschien kunnen vernieuwen? Ik heb de smaak helemaal te pakken!