Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Houten keukenkastjes op maat laten maken

houten keukenkastjes

Wij willen houten keukenkastjes laten maken, voor in onze keuken. Wij hebben sinds kort een nieuwe woning gekocht en deze wilden wij nu gaan inrichten,. Het eerste waar wij ons mee bezig wilden houden was de keuken. Het blok wat er momenteel in zat, was alles behalve mooi. Deze leek wel uit de vorige eeuw te komen. Ik weet dat er veel mensen zullen zij die deze graag willen hebben, wij niet. Het maakte de ruimte alleen maar donkerder dan deze al was en daarom wilden wij deze graag kwijt.  houten keukenkastjes

Op zoek naar mooie houten keukenkastjes

Omdat wij op zoek waren naar mooie houten keukenkastjes, waren wij bij Fundi Meubel -en Keukenmakerij terecht gekomen. Dit bedrijf maakt de mooiste meubels op maat. Zelf kan jij een tekening maken, hoe jij het liefste de indeling van bijvoorbeeld jouw keuken wilt hebben. Het leuke is dat jij dan een unica keuken kan krijgen. 

Onze zoektocht was uitgekomen bij Fundi en daar waren wij bijzonder blij mee. Vooral ook omdat onze woning allemaal afwijkende afmetingen heeft. Een keuken kan je wel in de winkel kopen en daar de afmetingen op aan passen. Maar niet de afmetingen die wij nodig hadden. Gelukkig hebben wij nu een mooie, op maat gemaakte keuken.