Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Nadenken over een goed interieurconcept

Voor instellingen waar mensen werken of leven is het van groot belang dat er goed is nagedacht over een interieurconcept van die ruimte. Immers, zonder oog voor de mens die er zijn tijd spendeert is dit van groot belang. Wil je in een stimulerende omgeving werken, leren of vertoeven, dan dien je dus aandacht te besteden aan een interieurconcept.

21

 

Voel jij je werkelijk op je (werk)plek?

Dit kun je het beste doen met een professional en ikzelf kan Burobas van harte aanbevelen. Onlangs hebben die het kantoor waar ik werk onder handen genomen, maar ook hebben zij vele onderwijs- en zorginstellingen tot een prettiger omgeving weten te maken. Voor een kantoor is het van belang dat de productiviteit maar ook de creativiteit van de werknemer wordt geprikkeld. Die zorgt voor de beste output natuurlijk, op korte en op langere termijn, en begint bij de mens, het personeel zelf. Iedereen werkt anders en dat zul je dus in ogenschouw moeten nemen – net zoals de eisen die de nieuwe tijd aan het vernieuwde werken stelt.

5

 

Neem de toegenomen flexibiliteit, of althans de verwachting daarvan van werkgevers uit. Oude, aan de persoon toegewezen werkplekken worden volledig overhoop gegooid om een nieuw concept te creëren, waarbij werkplekken iedereen toebehoren. Vaak wordt dit zonder een aandachtigheid gedaan die wél gewenst is. Burobas doet dat juist wel, die beoordeelt de situatie eerst op dit soort belangwekkende zaken en kijkt samen met de opdrachtgever naar de wensen die er zijn en de issues die er spelen. Middels interventies creëert zij zodoende bijvoorbeeld flexibele en tegelijkertijd tóch persoonlijke werkplekken, met oog voor de mens, die in een stimulerende omgeving nou eenmaal het best op z’n (werk)plek is.

4