Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Op zoek naar een bijzondere verlichting?

Het is je misschien al wel opgevallen. Led light strip verlichting wordt al op veel plekken gebruikt. In restaurants of kantoren wordt er veelal gebruikgemaakt van led light strips. Ook bij mensen thuis wordt er steeds meer gebruikgemaakt van led light strips. Je kan kiezen uit vele verschillende soorten ledverlichting. Zo kan je niet alleen kiezen uit verschillende kleuren, maar ook de lengte en manier van bediening komen in verschillende soorten strips. Met led light strips breng je sfeer in huis door bijzondere verlichting. Dit kan je naar smaak en wens aanpassen zodat je iedere ruimte een unieke uitstraling kan geven.

Veelzijdige toepassingen van ledstrips

Led light strips zijn in vele verschillende toepassingen te gebruiken. In de huiskamer geven deze strips een mooi effect. Door strips in de koog in je plafond te verwerken, breng je meer sfeer in je ruimte. Naast dat het de ruimte meer verlicht, zijn de kleuren ook aan te passen naar eigen voorkeur. Er zijn oneindige kleurencombinaties mogelijk (tot wel 16 miljoen!) zodat de kleuren nooit hoeven te vervelen. Zo kan je blijven afwisselen en jouw favoriete kleuren kiezen. Indien je geen kleur nodig hebt en vooral extra verlichting wilt, kan je er ook voor kiezen om helder wit of warm licht te kiezen. Deze zijn goedkoper in aanschaf en zorgen voor een verlichting van de ruimte. Bij de ledstrip- specialist heb je ruime keuze uit verschillende ledstrips zodat je altijd kan vinden waar je naar op zoek bent.

Flexibel en gemakkelijk te plaatsen

Een groot voordeel van de ledstrips is dat ze erg gemakkelijk te plaatsen zijn. Met de zelfklevende plakstrip kan je de ledstrips op bijna ieder oppervlak plaatsen. De strips zijn erg flexibel zodat je ze niet alleen op rechte oppervlakken kan plaatsen, maar ook op andere ronde of gebogen voorwerpen. Zo kan je bijvoorbeeld jouw favoriete tafeltje accentueren met een ledstrip. Of plak een ledstrip op een ronde plank aan je huiskamerwand. Ook zijn ze gemakkelijk in lengte bij te stellen. Je kan de strips eenvoudig knippen, of juist meerdere gebruiken voor een groot oppervlak. Op deze manier zijn de mogelijkheden van ledstrip verlichting eindeloos! Laat je creativiteit de vrije loop en kijk zelf hoe je een gezellige sfeer kunt creëren met led verlichting. Bij de ledstrip- specialist bestel je gemakkelijk deze verlichting en kan in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgd worden!