Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Overstappen internetprovider is nog nooit zo simpel geweest

img3Goedemiddag. Leuk dat jullie op deze mooie middag de tijd vrij hebben genomen om weer eens een artikel van mij te lezen. Ik zie dat ik de laatste tijd steeds meer lezers op mijn blogpagina krijg. Dit is natuurlijk een goed teken, het blijkt dat jullie mijn stukken waarderen. Ik doe dit dan natuurlijk ook grotendeels voor jullie. Zo hoop ik er vandaag ook weer eentje te hebben. Ben jij in de nabije toekomst van plan om te gaan verhuizen en moet jij overstappen van internetprovider? Dan ga ik jou hier een handje bij helpen. Alle providers waarschuwen jou wanneer jij wilt overstappen, dit is natuurlijk onzin. Het is tegenwoordig heel eenvoudig om over te stappen, je moet alleen weten hoe! Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst ook niet wist hoe je dit het best kon aanpakken, maar gelukkig weet ik dit nu wel. Ik ga dit dan ook direct met jullie delen, ga eens naar de website 123internet-tv.nl. Ik ben hier zelf op uitgekomen omdat mijn buurman ging overstappen. Hij was niet tevreden met de downloadsnelheid van zijn vorige provider. Omdat hij vaak bij mij over de vloer komt hadden wij het hier laatst over. Ik wist toen gelijk dat ik dit met jullie moest delen. Hij zei dat hij met dank aan 123internet-tv heel eenvoudig kon overstappen. Hij moest echter wel zelf een paar dingen doen om overstappen internetprovider te in gang te zetten.

logo

Ook dat stelde niks voor

gallery-img4Overstappen internetprovider was binnen enkele stappen geregeld zei mijn buurman. Allereerst moest hij via 123internet-tv zijn postcode invoeren. Dit omdat je dan zelf kunt zien welke providers en bij jou in de buurt zitten en kan kiezen. Vervolgens kun je filteren wat je belangrijk vindt, dit kunnen zaken zijn als downloadsnelheid, kosten per maand etc. Vervolgens kies je het pakket wat het beste bij jou past en 123internet-tv regelt de rest. Zo hoef je zelf niks te doen en is overstappen internetprovider toch snel geregeld.