Wonen & Tuin

adem het goede leven in

3 x accessoires voor jouw hottub om het wellness gevoel compleet te maken

Een hottub bezitten is op zich al een hele luxe, maar om het wellness plaatje compleet te maken heb je ook nog de keuze voor verschillende accessoires. Natuurlijk hoef je niet alle accessoires te kopen, want lang niet alles is even handig. Daarom help ik je in dit artikel een handje door je te vertellen welke accessoires echt onmisbaar zijn voor in jouw hottub. Lees snel verder als jij die echte wellness experience wilt in je eigen hot tub. 

Verlichting in de tub

Om maar meteen te beginnen met iets wat je echt niet mag missen: verlichting. Verlichting zorgt voor een stuk meer sfeer in het bad en zorgt er uiteraard ook voor dat je in het donker kunt zien. De meeste uren in de hottub worden toch in de avond gespendeerd, dus verlichting is zeker een must. Ik heb het niet over een bouwlamp die je naast het bad zet, want dan is er nog niet veel gezelligs aan. Nee, ik heb het over speciale spots die je in het bad kunt plaatsen en die je ook nog eens kunt veranderen van kleur. Hierdoor kun je allerlei verschillende stemmingen creëren. Een feestje? Kies dan voor verschillende kleuren die elkaar afwisselen. Romantische setting? Ga dan voor een rode of andere warme kleur. 

Een (drijvende) bar

Ken je dat gevoel dat je net in de hottub zit en dorst begint te krijgen? Je moet het bad weer uit om drinken te pakken en kunt je glas vervolgens nergens kwijt. Door een drijvende bar of een speciale bar plank aan te schaffen, kun je je drankjes en hapjes de volgende keer gewoon van tevoren pakken en heb je het in het bad bij de hand. 

Op zoek naar zo’n bar voor in je hot tub? Kijk dan eens bij deze showroom voor hottubs in Hoogeveen. Hier kun je allerlei accessoires vinden waarmee jij je hottub ervaring nog leuker maakt. 

Essentials om je comfort te verhogen

Als laatste wil ik het hebben over het comfort in het bad en de accessoires die daarbij kunnen helpen. Zo kan een trapje erg handig zijn om in en uit het bad te stappen, maar zit deze lang niet altijd standaard bij de hot tub. Ook kan een nekkussen fijn zijn, zodat je lekker je hoofd achterover kunt leggen zonder dat je over de harde rand van de hottub ligt.