Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Ankerpunt is zeer makkelijk in gebruik voor iedere klus

ankerpunt

Een ankerpunt is een zeer nuttig product. Deze wordt vaak door architecten, bouwbedrijven en gebouweigenaren vooraf vaste ankerpunten gemonteerd. Voordeel is dat een klus meteen kan worden uitgevoerd en je niet eerst de nodige maatregelen hoeft te nemen. Hierdoor kan er snel actie worden ondernomen bij een reparatie of onderhoud aan een bedrijf of woning. Tijdens mijn werkzaamheden kom ik zo een beveiliging bevestiging regelmatig tegen. Zeer makkelijk want nu hoef ik alleen mijn harnas, wat ik aan heb, te bevestigen aan dit anker.

Omdat ik mijn werk vaak mee naar huis neem, als hobby, ben ik regelmatig aan het klussen aan mijn woning. Natuurlijk let ik er op dat ook thuis het veilig klussen is. Hiervoor heb ik dan ook de nodige maatregelen getroffen.  ankerpunt

Dankzij een ankerpunt is het thuis ook veilig klussen

Omdat ik tijdens mij werk de vele voordelen heb ontdekt van een ankerpunt, heb ik thuis ook eentje op ons dak bevestigd. Handig voor als er werknemers om de één of ander oorzaak ons dak op moeten. Maar ook voor mijzelf natuurlijk, omdat ik regelmatig aan het klussen rondom onze woning ben.

Ben jij ook een klusser en staat veiligheid bovenaan, neem dan een kijkje op de website van VDSTEENXXL. Je zal je ogen uitkijken wat er allemaal te koop is op het gebied van veiligheid. Het assortiment is hier dan ook zeer uitgebreid. Mocht je op de één of ander manier iets hier toch niet kunnen vinden, vraag het dan aan een medewerker. Deze gaat voor jou aan de slag om het alsnog te kunnen vinden. In deze winkel is werkelijk heel veel te vinden op het gebied van veiligheid en alles wat daarmee te maken heeft. Zelfs een brandblusser in in het assortiment te vinden. Regelmatig ben ik op deze geweldige website te vinden.  ankerpunt