Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Buitenhaard Brussel

Buitenhaard Brussel

Sfeer met buitenhaard

Wil je graag meer sfeer creëren in en rondom jouw woning in Brussel? Je doet dit met een buitenhaard. Hoe gezellig zou het zijn om samen met jouw familie en vrienden lekker buiten te zitten in de lente met een biertje rondom de buitenhaard? Zo kunnen jullie tot diep in de nacht doorgaan zonder het koud te krijgen. In dit blog vertellen wij jou meer over de leuke buitenhaarden. Lees dit blog nu snel verder!

Comfortabel buiten genieten

Veel mensen houden ervan om tijdens de lente, zomer en warme herfstdagen lekker buiten op het terras te zitten om te genieten van het mooie weer. Door een buitenhaard te plaatsen in Brussel, zorg je ervoor dat je langer kan zitten en genieten. Dankzij de warmte dat deze buitenhaard genereert, blijf je lekker warm, geen reden om naar binnen te gaan!

Traditionele buitenhaard in Brussel

Buitenhaarden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor de traditionele haarden, waarbij je zelf de vlammen bij moet houden en waarbij het misschien even kan duren voordat het warm wordt. Wanneer je hiervoor kiest, kun je relatief goedkoop houtblokken kopen of hout verzamelen. Zo heb je voor weinig geld een heerlijke avond!

Bio-ethanol of gashaard

Wil je liever een buitenhaard dat makkelijk te bedienen is? Kies dan voor een haard op bio-ethanol of voor een gashaard. Deze zijn beide in een mum van tijd aan en je hoeft niet op de vlammen te letten. Bij een gashaard is het enige nadeel dat de vlammen minder authentiek lijken. Bij een bio-ethanol buitenhaard is dit niet het geval.

Buitenhaard met rook filter

Ben je veel met de natuur bezig en wil je het liefst voor zo min mogelijk rookoverlast zorgen? Dan raden wij een buitenhaard met rook filter aan. Een terrashaard waarin gestookt wordt met hout heeft altijd een rookkanaal. Meestal is dit kanaal direct aan de haard verbonden. Hierdoor heb je een goede warmteverspreiding en voorkom je rookoverlast.

Geniet van jouw tuin

Hoe dan ook zorgt een buitenhaard altijd voor sfeer in jouw tuin in Brussel. Geniet ervan samen met jouw gezin, vrienden of familie. Je zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar ook voor warmte! Wil je graag meer lezen over hoe jij jouw tuin leuker kunt maken? Wij hebben op deze website de leukste artikelen voor jou gevonden.