Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Deze muurschilderingen brachten mij op een idee

Graag wil ik even wat delen op mijn site dat gaat over muurschilderingen, namelijk deze erg mooie kunstwerken die op de site van Paul Dekkers staan. Omdat ik dit blog ben begonnen en hierover natuurlijk ook mijn vriendinnen vertel, heb ik de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een leuk idee voor de woning van mijn vriendin. Zij heeft een erg mooi huis gekocht samen met haar vriend en deze woning heeft een zeer ruime entree. Om hier wat meer sfeer in te creëren is het laten maken van een mooie muurschildering een erg leuk idee maar dan moet je hier natuurlijk wel de juiste kunstenaar voor weten te vinden.

Mijn vriendin was al net zo enthousiast als ik

Laat ik hier nu het beste adres al hebben gevonden voor echt mooie en sfeervolle muurschilderingen! Gelukkig was mijn vriendin het hier ook helemaal mee eens en heeft samen met Paul Dekkers een mooi idee uitgewerkt. En toen Paul Dekkers de schets op de muren had, kon je direct al zien hoe mooi dit idee de ruimte zou maken. De verf die hij gebruikt is op een erg mooie en rustige manier helemaal één geworden met de ruimte. Toen het klaar was, wist ik eerlijk gezegd niet wat ik zag, zo erg mooi was dit geworden. Ik heb er nog even wat voorbeelden bij gedaan om toch een indruk te krijgen een de nieuwsgierigheid eventueel alsnog te kunnen wekken.