Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Droomhuis

Droom jij ook al heel lang om een droomhuis? Ik denk dat voor iedereen anders eruit zal zien. Voor de een maakt de locatie ook meer uit dan het huis zelf. Misschien weet je niet of je ooit zal landen in een huis en dat die de perfect beton cire vloer zal hebben. Zal je voor jou muur wel de juiste betonlook muurverf hebben? (Daar kan je trouwens bij terecht bij de chalk paint online winkel). Het is zeker een mooie droom die ook wel eens waarheid kan worden. Hier een paar vaak voorkomende dromen op een rij: 

Tuin

Een mooie tuin is voor vele wel een must have omdat de kinderen dan lekker buiten veilig kunnen spelen met de hond. Ook zien vele het voor zich om in de ouderen jaren te kunnen tuinieren en dat is ook zeker een mooie droom. Het is niet zo moeilijk om je eigen tuintje te verbouwen maar je moet er wel tijd en geduld voor hebben. Ook moet je weten dat je tuintje niet verstoord zal worden door mensen of een kat bijvoorbeeld. Dan helpt het wel heel erg als je tuintje in je eigen tuin staat. Je kunt ook nog een extra tuinhuisje bouwen waar je zomers lekker in kan zitten met een mooie grill ernaast. Als je mensen over de vloer hebt is het altijd fijn om op een mooie dag lekker buiten in de zon te kunnen zitten genieten. 

Badkamer

Een ensuite badkamer is ook een hele mooie droom. Überhaupt je gehele eigen badkamer hebben die je zelf ook hebt kunnen ontwerpen, het is zeker een droom. Badkamers zijn heel duur en je moet over veel dingen na kunnen denken. Als je bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi in je huis wil kunnen die dingen ook heel vaak kapot gaan dus die dingen zijn ook heel moeilijk om te onderhouden. Maar daar zijn dromen voor, het lijkt toch wel geweldig om vanaf je bed naar een prachtig, ingerichte naar keuze badkamer te kunnen lopen en in volledige privacy te kunnen douchen in de ochtend. 

Keuken

Voor velen is een keuken ook een van de belangrijkste dingen van een huis, en terecht. Je moet wel heel lekker voor jezelf kunnen koken thuis. Liggend aan hoe sterk je passie is om te koken kun je er voor kiezen hoe belangrijk de keuken is. In een huis waar een chef woont kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen een gehele extra ruimte te laten ombouwen tot professionele keuken. Maar zelfs als het niet je grootste passie is, kan een mooie keuken je wel inspireren. Dus droom niet te klein en ga waar je voor wilt gaan. Kies de juiste kleuren uit en denk aan allemaal mooie extra’s. Zo kan je een cooker hebben, zo een kraan die meteen koken water voor je klaar heeft staan. Dit kan echt je leven verbeteren en is uiteindelijk ook beter voor het milieu omdat je maar net zoveel energie gebruikt als je nodig hebt. Met een waterkoker kook je meteen de hele kan vol, terwijl je misschien maar een klein kopje nodig hebt.