Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Een leuke wandlamp voor in de babykamer

Binnenkort krijgen mijn vriend en ik onze eerste baby! Wij zijn met z’n tweeën al flink in de weer met alles voorbereiden. De laatste tijd zijn we vooral druk bezig met het inrichten van de babykamer.  We hebben al bijna alles erin wat we willen maar er mist nog verlichting. Mijn man maakt het niet veel uit maar ik wil graag wat leuks. Dus niet gewoon een saaie lamp. Ik vroeg aan mijn zus die al een baby heeft, of zij iets wist. Ze heeft mij al veel geholpen en gelukkig kon ze mij nu weer helpen. Ze vertelde dat ze een wandlamp babykamer had gekocht. Ze zou in het weekend na mij toekomen zodat we samen konden kijken.

Tevreden met de mooie lamp!

Zij had haar lamp toen gekocht bij frakkz-kapstok.nl, een website die onder andere wandlampen verkoopt. De website zag er betrouwbaar uit en we kwamen al snel uit bij de wandlampen. Er zitten erg veel leuke lampen bij. Omdat ik een zoontje krijg wil ik wel iets wat stoer is. En dat zat er gelukkig bij. Ik heb gekozen voor de wandlamp met de stoere auto erop. Het is niet duur en we kregen de lamp ook nog eens snel binnen. Onze bestelling zag er erg leuk uit en we hadden de lamp al snel opgehangen. Ik ben erg tevreden met deze webshop en hun service. Lijkt het jou ook leuk om een wandlamp in je babykamer te hebben? Kijk dan even op deze site!

Meer verhalen