Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Een nieuwe afvoerput nodig?

Heb jij een nieuwe afvoerput nodig? Dan kun je hier je zoektocht beginnen. We vertellen je graag meer over de verschillende afvoerputten van aquaberg. Deze zijn verkrijgbaar voor allerlei toepassingen en jij kunt deze vanzelfsprekend ontdekken in dit artikel. Lees verder en leer hoe je kunt kiezen voor de juiste afvoerput, doordat we jou meenemen in het diverse aanbod! 

Kiezen voor de juiste afvoerput

Als je op zoek bent naar een nieuwe afvoerput, dan zul je hoogstwaarschijnlijk een lange zoektocht starten als je niet weet wat je wilt. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je weet waar je voor moet kiezen. We helpen je daarbij, want we nemen een aantal soorten met je door. Van vloerput met afmeting 150 x 150 mm tot aan de iets kleinere variant, 146 x 146 mm: je kunt het allemaal vinden. Bijna in alle afvoerputten zit wel een RVS rooster. Dit is ideaal, want op deze manier voorkom je dat je te maken gaat krijgen met roest. Roest is hardnekkig en dat wil je liever niet op of rondom je afvoerput. Er komt veel viezigheid langs, je wilt daarom ook zorgen dat je een goede kwaliteit put hebt. Het alternatief is namelijk dat je vuil op de grond blijft liggen. En je kunt je voorstellen dat het er niet zo schoon van wordt, vooral niet als je het combineert met water. 

Als we eens wat voorbeelden bekijken via aquaberg.nl”>www.aquaberg.nl dan zie je bijvoorbeeld de aquaberg vloerput 4016146. Deze heeft de afmeting 146 x 146 mm. Het materiaal is kunststof + RVS 304. En de inbouwdiepte is vervolgens 78 – 93 mm. Daar zit nog wat speling bij, dat geldt overigens voor meer afvoerputten. Wel zo handig, anders word je nogal beperkt in je mogelijkheden. Wil je een wat grotere put in je badkamer of andere ruimte? Kies dan voor de aquaberg Business Line vloerput 177001. Dit is een ideale afvoerput met RVS materiaal, gelijk aan de vorige. Met een inbouwdiepte van 219 mm is dat een groot verschil met eerstgenoemde versie. Bij dit bedrijf is alles mogelijk, alle soorten inbouwdieptes daartussen zijn ook een optie. Kiezen voor aquaberg is verder kiezen voor:

  • Volwaardige service; 
  • Het zetten van een extra stap voor de klant, dus voor jou;
  • Kiezen uit een groot aanbod.

Je kunt op de website eenvoudig navigeren je vindt vanzelf het aanbod dat je nodig hebt. Duurzaam verantwoord ondernemen staat bij hen ook op de eerste plaats in de agenda. Wist je dat al hun producten 100% recyclebaar zijn? Niet alleen de onderdelen van kunststof, maar ook het RVS materiaal. Als je een steentje wilt bijdragen aan een beter milieu, is dit dus een goede eerste stap! 

Maak kennis met aquaberg online

Tegenwoordig kun je veel spullen online kopen. Zo kun je ook al jouw afvoerputten online kopen. Het maakt niet uit wat voor soort put je kiest, er is altijd wel eentje bij die geschikt is voor in jouw ruimte waar water is. Heb jij nog vragen? Je kunt altijd bij ons terecht. Direct op zoek naar de geschikte afvoerput? Bekijk dat dan via aquaberg.nl.”>www.aquaberg.nl.