Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Ga ook voor optimaal gebruikersgemak

Somfy buismotoren

Ook op het gebied van zonwering heb je tegenwoordig keus uit diverse gebruiksgemakken, waar je voorheen met de hand het scherm of de lamellen open en dicht moest doen is dit tegenwoordig niet meer nodig. Met het gebruik van Somfy buismotoren, bedien je automatisch de zonwering. Door de techniek die wordt gebruikt is je zonwering beschermd tegen hindernissen tijdens het open en dicht doen, maar ook wanneer wegens vorst de lamellen vastzitten wordt dit gedetecteerd. 

Somfy buismotoren

Buismotor met een aantal voordelen

Met het gebruik van Somfy buismotoren profiteer je direct van een aantal voordelen, ook het gebruik van sensoren voor de zonwering is een mooie technische oplossing. Met sensoren kun je namelijk obstakels detecteren waardoor je zonwering stopt, zo voorkom je niet alleen schade aan je zonwering maar ook aan de motor. De motor stopt namelijk direct als er iets wordt gezien door de sensor, wel zo veilig voor het behoud van je zonwering. Je gaat dus altijd op een veilige manier om met zowel de motor als de zonwering of je zonnescherm.

Uitgebreide mogelijkheden

Met de Somfy buismotoren heb je verschillende mogelijkheden, zowel voor het aansturen van een zonwering of meerdere motoren. Heb je bij het dakraam ook een zonwering, of maak je gebruik van andere dingen die je aan wilt sturen. Met het homecontrol systeem kun je dit allemaal eenvoudig aansturen, op een veilige en kwalitatieve hoogwaardige manier. Gebruiksgemak staat hoog in het vaandel bij het gebruik van een motor om verschillende producten aan te kunnen sturen.