Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Gebruik raamfolie op een originele wijze

glasfolie_full_colour_2_buitenkant-220x150Zoals jullie op de pagina “over mij” hebben kunnen lezen hou ik er enorm veel van om bezig te zijn met mijn huis en tuin. Alles op gebied van renovatie en interieur hou ik de gaten. Vaak wordt ik door vrienden om advies gevraagd en help hun indien nodig graag verder. Dit kan zijn door een goed advies te geven of om ze mee te helpen met schilderen. Wanneer ik zelf een goede site of bedrijf tegen kom dan deel ik deze direct met jullie. Zo vroeg een vriend van mij laatst hoe hij zijn kantoor het beste in kan richten. Hij heeft een eigen bedrijf en had laatst een nieuwe kantoorruimte gekocht. Omdat het één grote ruimte was, moest het wel nog ingedeeld worden. Hij was van plan om er allemaal glazen wanden tussen te zetten. Doordat de meeste toch beter werken als ze een beetje privacy hebben vroeg hij of ik daar een oplossing voor had. Gelukkig wist ik in mijn achterhoofd nog de firma WindowDeco. Ze leveren raamfolie op maat. Je kun deze laten bedrukken of transparant laten maken. Ik vertelde hem om eens naar de site te gaan.

windowdeco-4001

Glasfolie op maat bij WindowDeco

raamfolie_gesneden_eigen_logo-220x150Lijkt dit ook wel iets voor jullie. Hiervoor hoef je niet eens je eigen bedrijf te hebben, denk ook bijvoorbeeld aan jouw woonkamerraam. Hier kun je deze stickers prima voor gebruiken. Wanneer je een eigen ontwerp wilt maken, kun je dit simpel doen via de tool op windowdeco.nl. Hier kun je de afmetingen bepalen en woorden of objecten toevoegen. Naast de standaard raamfolie hebben zo nog vijf andere soorten. Zeker interessant om deze online eens te gaan bekijken.