Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Haal de tuin in je woonkamer

aluminium terrasoverkapping

Iedereen heeft er vast wel eens van gehoord, de tuin in je woonkamer halen. Met een aluminium terrasoverkapping van Verasol haal je zeker de tuin je kamer binnen, of je in de zomer of de winter buiten wilt zitten. Een terrasoverkapping kun je namelijk uitbreiden zodat je een echte tuinkamer hebt, zijwanden en een glazen schuifwand aan de voorkant zorgt ervoor dat je altijd lekker beschut zit. Wil je echt pure luxe ervaren kun je een veranda ook nog uitrusten met een verwarming in de winter.

aluminium terrasoverkapping

Het perfecte materiaal

Er zijn natuurlijk nog meer voordelen om te kiezen voor een aluminium terrasoverkapping, aluminium is een eenvoudig te onderhouden materiaal wat niet roest. Omdat je grote overspanningen kunt overbruggen met een relatief dun profiel is dit uitermate geschikt om een overkapping te realiseren. Het is ook een materiaal wat modern oogt, zeker als je het in meerdere kleuren is te verkrijgen. Welke overkapping je ook kiest, ieder model en type heeft zijn eigen unieke kenmerken.

aluminium terrasoverkapping

Altijd frisse lucht tijdens een gezellig etentje

Stel je voor dat je met vrienden en familie in de tuinkamer lekker kunt eten, wanneer het donker wordt kijk je door het glazen dak naar de hemel toe. Bij lekker zomerweer doe je de schuifwand open, terwijl je in de winter de deuren gesloten kunt houden. Niet voor niet zijn de overkappingen van Verasol populair onder degene die een tuin heeft. Met verschillende opties kun je de veranda nog geschikter maken voor de zomer en de winter. Wil je eerst het gevoel ervaren? Kom dan naar de showroom en proef wat je te wachten staat.