Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Hoe kies je een kunstplant?

Voordat je begint met het kopen van kunstplanten bij Easyplantst, zijn er een paar dingen waar je aan moet denken. Als je je huis echt wilt verfraaien met kunstplanten, moet je de juiste decoratie kiezen voor een specifiek interieurthema. Je moet altijd streven naar kunstplanten die er precies uitzien als realistische planten. Dat betekent dat de kunstmatige plant een echte plant moet nabootsen. Houd ook rekening met de grootte van de kunstplant. Probeer eerst je kamer op te meten. Zo krijg je een kunstplant die precies bij jouw interieur past. Er zijn kleine en grote kunstplanten. Kleine kunstplanten zijn geweldig voor bureaudecoraties. Grote kunstplanten zijn geweldig voor kamerhoeken en muren.

Kunststof of stoffen planten?

Kunsthagen en planten hebben verschillende soorten materialen. Je zit misschien vast tussen het kiezen van een plastic of een stoffen kunstplant. Kunststof planten zijn behoorlijk duurzaam in vergelijking met stoffen planten. Stoffen planten zijn vatbaarder voor beschadigingen zoals slijtage. Maar wat je ook kiest, je moet altijd voor een premium kunstplant gaan. Bij premium kunstplanten zal het nepaspect ervan niet goed zichtbaar zijn. Het zal er precies zo uitzien als het echte werk. Het materiaal dat wordt gebruikt om deze kunstmatige planten te bouwen, hangt gewoon af van het vermogen om tijd en schade te weerstaan. Kunststoffen zijn altijd een betere keuze om langer mee te gaan zonder al te veel slijtage.

Hoe te versieren met kunstplanten?

Je kamer inrichten met kunstplanten vereist niet al te veel brainstormen. Het is heel eenvoudig om je huis te decoreren met deze voorwerpen. Maar je moet je decoraties nog steeds goed plannen als je wilt dat het er goed uitziet. Je kamerinterieur overvol maken met nepplanten ziet er te veel uit. Als je te veel kunstplanten toevoegt, zie je er misschien eerder uit als een jungle dan als een stijlvol kamerinterieur. Je moet ook de juiste kunstplant kiezen voor het thema waar je voor gaat. Kunstcactussen zijn bijvoorbeeld geweldig voor werkstations of computerbureaus. Probeer de kunstmatige planten die u kiest te matchen met het thema van uw bestaande kamerinterieur.