Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Hoe richt je je huis het best in?

Ken je dat gevoel dat het lijkt of er iets mist in je interieur, dat het ’t nét niet is? Blijf je eindeloos aan het veranderen met een ander kleed of andere woonaccessoires? Het geld dat je hieraan uitgeeft kun je besparen met een goed interieuradvies. Bij Interieuradvies Rijssen ben je daarvoor aan het juiste adres. De interieuradviseurs denken met je mee over materialen, meubels en hoe je een ruimte het beste kunt indelen. Dan gaat het niet alleen over nieuwe, maar ook over al aanwezige meubels en accessoires. De adviseurs van interieuradvies Drenthe proberen om van het advies een mooie combinatie te maken die geheel aansluit bij je wensen. Jouw wensen zijn hierbij de leidraad. Vind je jouw interieur mooi en voel jij je thuis dan heb je geen behoefte meer om elke keer iets te nieuws te kopen of om te veranderen.

Interieuradvies Rijssen is ons advies, maar wel jouw stijl

Je weet zelf wat je mooi vindt en kiest je meubels uit omdat je ze mooi vindt. Helaas is het zo dat vijf mooie meubels nog geen geheel maken. Daar komt meer bij kijken en hiervoor kun je advies inwinnen bij interieuradvies Drenthe. Wanneer je voor advies komt gaat de adviseur eerst met je om de tafel zitten om het een en ander door te spreken;

·         Wat zijn jouw wensen op woongebied

·         Welke woonstijlen spreken je aan

·         Er wordt gekeken naar meubels, materialen, kleuren en accessoires

·        Wat zijn eventuele vervolgstappen, bijvoorbeeld een 3D schets

Wil je een goed advies dan is het verstandig om bij je eerste bezoek de benodigde informatie mee te nemen. Denk hierbij aan:

    Een plattegrond met de exacte maten van de in te richten ruimte

    Kleurenfoto’s van je huidige interieur

    Kleurenfoto’s van de in te richten ruimte(s)

    Kleurenfoto’s van alles wat je in je nieuwe interieur terug wilt zien;

    Voorbeelden van interieur items die je aanspreken (een soort moodboard)