Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Hovenier Deurningen uw lokale en vertrouwde tuinman

Door onze jarenlange dienstverlening aan woningen en bedrijfsterreinen is onze passie voor tuinieren blijven bloeien terwijl we voortdurend groeien om onze tuiniervaardigheden te verfijnen. Dit heeft ons meer dan ooit geleerd om prioriteit te geven aan onze relaties en communicatie met onze klanten, zodat we altijd een hoge kwaliteit van het tuinwerk en een algehele service kunnen garanderen.

We waarderen onze vaste klanten en werken bij elke stap nauw met hen samen om ervoor te zorgen dat hun wensen worden gehoord, zodat ze altijd hun eigen persoonlijke tintje aan hun tuinen en terreinen kunnen zien.

Services en onderhoudsaanbiedingen

​Bij hovenier Deurningen bieden we een verscheidenheid aan diensten, van algemeen tuinieren tot terreinonderhoud bieden we alle aspecten van onderhoud en beheer van onroerend goed voor bedrijfspanden en woningen.

Wij zijn gespecialiseerd in het volgende:

Algemeen tuinieren, onkruid wieden, opknapbeurten van de tuin, regelmatig tuinonderhoud, grasmaaien, gazononderhoud, hagen scheren, bomen snoeien of omhakken ,landschapsarchitectuur en geven trucs en richtlijnen voor uw tuin en terrein.

Wat kan ik van hovenier Deurningen verwachten voor regelmatig tuinonderhoud?

Een tuinman zorgt voor het terrein en behandelt alle elementen van de natuur om ervoor te zorgen dat de tuinen en het terrein door de seizoenen heen toonbaar en onderhouden zijn.

We zullen met u samenwerken om uw vereisten , budget en planning zo goed mogelijk te begrijpen. hovenier Deurningen zal regelmatig bezoeken voorbereiden om ervoor te zorgen dat het gras wordt gemaaid, heggen worden gesnoeid en onkruid wordt verwijderd. We houden de bloembedden onkruidvrij en de grond wordt omgedraaid. Afhankelijk van het soort dienst zullen we ook planten en snoeien.

We werken ongeacht het weer. Als de dienstverlening vereist dat deze bij droog weer wordt voltooid, stellen we een bezoek uit naar later op de dag of zodra het droog is.