Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Interieuradvies Overijssel, neemt overzichtelijke stappen

Om echt te zien hoe een eventuele verbouwing of interieur-verandering eruit komt te zien in jullie huis, kun je een ontwerp bij interieuradvies Overijssel in 3D laten maken. Jouw idee op papier veranderd bijna in een echte verbouwing. Het idee wordt dus al bijna werkelijkheid, waardoor je in een oogopslag kunt zien of dit jullie droominterieur is of dat er toch nog wat aanpassingen nodig zijn.

Interieuradvies Overijssel   

Wanneer je de hulp inschakelt van interieuradvies Overijssel, zijn er eigenlijk vier stappen die doorlopen worden tijdens het ontwerpproces. Aan het einde van dit proces, is duidelijk hoe jullie droominterieur eruit komt te zien.

Stap 1 Woonwensen

De eerste stap is het voorwerk wat gedaan moet worden. Voordat je op gesprek gaat voor interieuradvies Overijssel is het jullie taak om jullie woonwensen in beeld te brengen. Ga bladeren in woonbladen en zoek op Pinterest dingen die jullie mooi zouden vinden in jullie interieur. Ook kun je op een vrije middag samen een moodboard maken met daarop al jullie verzamelde materiaal. Zorg voor zoveel mogelijk materiaal zodat het voor de adviseurs snel duidelijk is wat jullie wensen zijn.

Stap 2 Kennismakingsgesprek

Daarna volgt het kennismakingsgesprek met een adviseur van interieuradvies Overijssel. Jullie geven aan wat jullie wensen en ideeën zijn omtrent het gewenste interieur. Het is aan te raden om een duidelijke plattegrond met de juiste afmetingen mee te nemen naar dit gesprek. Zo weet de adviseur precies wat de maten zijn en kan hij een passend advies maken voor jullie interieur.

Stap 3 Ontwerp maken

Nu is het tijd voor de experts van interieuradvies Overijssel om aan de slag te gaan met jullie ontwerp. Het is hun taak om jullie woonwensen om te zetten in een daadwerkelijk 3D-ontwerp. Met de benodigde ervaring en jullie verzamelde materiaal, komt er als het goed is een prachtig ontwerp op tafel wat helemaal voldoet aan jullie wensen. De indeling klopt, de stijl en sfeer die jullie wilde creëren komt erin terug en de functie van de ruimte is juist. 

Stap 4 Interieuradvies

Voor jullie als klant van interieuradvies Overijssel breekt nu het spannendste moment aan en dat is het bespreken van het ontwerp. Jullie gaan opnieuw op gesprek bij de adviseur om het ontwerp gezamenlijk te bespreken. De adviseurs bieden de nodige uitleg en geven jullie de ruimte om nog vragen te stellen. Zijn er toch nog dingen waar jullie niet tevreden over zijn of moeten er toch nog wat aanpassingen gedaan worden, geen probleem. De adviseurs maken graag nog kleine veranderingen in jullie ontwerp, zodat deze vervolgens helemaal voldoet aan jullie wensen.

Eindresultaat 

Aan het eind van het ontwerpproces is duidelijk hoe jullie droominterieur er daadwerkelijk uit komt te zien. Natuurlijk is het dan tijd voor de mooiste stap in het hele proces en dat is het verwezenlijken van het droominterieur. Het kost dus even wat tijd om alle stappen te doorlopen, maar wanneer jouw interieur dadelijk werkelijkheid is geworden is dat zo vergeten en kunnen jullie jarenlang genieten van jullie droomhuis met het interieur wat helemaal voldoet aan jullie wensen.