Wonen & Tuin

adem het goede leven in

It’s raining man!

De herfst en de winter staan weer voor de deur. Koude temperaturen, regen en sneeuw. Het zit er allemaal weer aan te komen. Daarom is het verstandig om je spullen die eigenlijk altijd buiten staan te beschermen tegen weer en wind. Het zou zonde zijn als je nieuwe BBQ na het seizoen ineens onder de roest komt te zitten of je motor niet meer wil starten door de vorst. Hieronder vind je een aantal tips om het barre weer wat er aan zit te komen tegen te gaan.

Vervoer

Je auto of motor de hele winter buiten laten staan. Voor velen is dit heel normaal, maar vaak wordt vergeten dat hevige sneeuw of regen of andere weersomstandigheden schade aan je voertuig met zich mee kunnen brengen. En je wil natuurlijk niet ‘s ochtends naar je werk willen rijden om er volgens achter te komen dat je remschijven zijn vastgevroren of je auto niet meer wil starten. Maar als je bijvoorbeeld geen garage hebt om je voertuigen in te stallen, hoe los je dit dan op? Met een beschermhoes die je vast kan zetten zijn de weersomstandigheden geen probleem voor je motor of auto. Geen gevaar meer dat takken de lak van je leaseauto beschadigen en het zitje van je motor blijft altijd droog. Ideaal! 

Tuinmeubels

De zomer is voorbij en de herfst staat weer om de hoek, maar jij hebt net een nieuwe loungeset of andere tuinmeubel aangeschaft! Of misschien heb je wel hele mooie sierkussens op de kop weten te tikken. Het zou natuurlijk zonde zijn als deze door de sneeuw of regen helemaal verpest en verkleurd worden. Zorg er daarom voor dat je deze meubels goed beschermd tegen weer en wind. Het gebruik van een tuinmeubelhoes zorgt ervoor dat je spullen optimaal beschermd worden en mooi netjes blijven voor de volgende zomer.