Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Koop kleine bomen!

kleine bomen

Iedereen houd wel een beetje van planten en dat is ook niet zo gek. Planten kunnen namelijk een goede toevoeging zijn van jouw tuin. Nu moet je niet steeds dezelfde planten in de tuin gaan zetten. Het raakt dan erg vol en zo mooi is het ook niet eens. Wat dan sowieso wel een goede toevoeging kan zijn aan de tuin zijn kleine bomen. Veel mensen kiezen namelijk voor een struik, maar een boom kan juist ook heel erg mooi zijn. Zolang jij die dan ook goed verzorgd is het zeker de moeite waard om er een te nemen. Er is dan ook erg veel keus tussen verschillende bomen.

kleine bomen

Waarom?

Zoals eerder al is gezegd nemen mensen vaak planten in de tuin en dat staat ook mooi. Wat een groot nadeel is, is dat er vaak wordt gekozen voor dezelfde planten. Dat is zonde, want je hebt dan weinig variatie in de tuin. Dat kun je best wel makkelijk creëren in de tuin. Het enige dat je moet doen is de juiste planten kiezen. Neem daarom zeker een kijkje bij kleine bomen. Die geven een hoop variatie aan de tuin en je ziet ze in allerlei verschillende soorten. Daardoor zal er zeker eentje tussen zitten die jij wel in je tuin wilt hebben.

Keus

Als je denkt aan een boom in de tuin dan denk je misschien aan een appelboom of aan een boom waar noten aan groeien. Het is dan ook niet zo gek als je hier aan zou denken, maar er is zijn veel betere keuzes. Je krijgt namelijk de keuze uit naaldbomen en mediterrane bomen. Daarnaast is het ook zo dat jij bepaalt hoe groot de boom wordt. Natuurlijk zit er een limiet. Je koopt namelijk kleine bomen, maar die blijven niet voor altijd klein. Ze kunnen flink groeien.