Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Kunstgras in je tuin?

Zit je eraan te denken om te kiezen voor een kunstgras tuin? Dan kan dit flink veel voordelen voor je opleveren. In deze blog leggen we je precies uit wat de voordelen zijn. Daarbij delen we onze eigen ervaring met kunstgras en raden we je een partij aan waar je terechtkunt voor kunstgras. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Voordelen kunstgras tuin

Zelf hebben wij nu twee jaar kunstgras in onze tuin en daarom kun je ons echte ervaringsdeskundigen noemen. Als we naar buiten kijken en we zien onze tuin dan zien we altijd prachtig groen gras. Daarbij hoeven we ons gras niet te onderhouden in tegenstelling tot gewoon gras. Ook is kunstgras bestand tegen intensief gebruikt: ideaal dus als je kinderen hebt. Daarnaast is het snel droog na regen waardoor je er snel weer gebruik van kunt maken. Tot slot voert het overtollig regenwater af en geeft het niet af op kleding.

Waar kun je terecht voor kunstgras?

De partij die wij aanbevelen om je kunstgras te kopen is Vario. Wij hebben zelf ook kunstgras van dit bedrijf in onze tuin liggen en dat bevalt ons erg goed. Daarbij kan Vario zorgen voor de aanleg van het gras in jouw tuin. De specialisten leggen de grasmat binnen no time aan en gaan pas weg zodra het er piekfijn bij ligt. Ze staan voor kwaliteit en dat is ook te zien. Ben je ook benieuwd naar het gras van Vario? Dan is het wellicht een goed idee om eens langs te gaan bij de showtuin van dit bedrijf in Lichtenvoorde. Hier zie je meteen hoe het gras oogt en krijg je advies op maat van de specialisten, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot kunstgras in jouw tuin.