Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Luxe in je badkamer: de regendouche

Douchen is echt een moment van ontspannen. Het is een van de eerste dingen die je ’s ochtends doet, om lekker wakker te worden en fris aan je dag te beginnen. Of het is een van de laatste dingen die je ’s avonds doet, even lekker ontspannen onder een warme douche. En zingen onder de douche? Altijd een feestje! Je kan van het douchen nóg meer een ontspan momentje maken als je je normale douche inruilt voor een regendouche. Waarom? In deze blog lees je meer over de voordelen van een regendouche!

Totale ontspanning

Wat een regendouche zo bijzonder maakt is de ruime straal water. Veel normale douchekoppen zijn klein, en de waterstraal die er uitkomt is vaak of te hard of te zacht. Bij een normale douche moet je vaak kiezen: wil ik mijn rug afspoelen, of toch liever mijn buik? Bij een regendouche hoef je hier niet meer over na te denken. De douchekop is groot en het water stroomt er regelmatig uit. Zo loopt het warme water over je hele lichaam en kun jij je optimaal ontspannen! Kies een fijne douchegel of zeep en maak er jouw momentje van. Je zult merken dat het douchen een compleet nieuwe ervaring is.

Trendy uitstraling

Naast dat een regendouche dus heel fijn doucht is een regendouche bovendien een hele hippe toevoeging aan het interieur van jouw badkamer. Deze douche ziet er namelijk heel trendy uit. Je brengt je interieur meteen naar een hoger level. Een regendouche is een echte eyecatcher die jouw badkamer de uitstraling van een hotel geeft. De douche trekt meteen de aandacht en daarmee is dit een makkelijke manier om jouw badkamer een nieuwe uitstraling te geven.

Past altijd

Of je nou een kleine of een grote badkamer hebt, er is altijd wel een regendouche te vinden die in jouw huis past. Er zijn ontzettend veel verschillende douchekoppen en aansluitsystemen te bedenken. Weet je het even niet? Vraag advies aan een expert in bijvoorbeeld een sanitair-winkel of online. Je kunt vaak kiezen voor een compleet set, of je kunt de benodigde onderdelen loskopen. Die eerste optie is het makkelijkste, daarbij hoef je niets zelf uit te zoeken. Bij die laatste optie heb je meer keuzevrijheid en kun je precies een pakket samenstellen dat bij jouw wensen past. Wat het beste past in jouw huis kun je ook samen met een expert vaststellen. Laat je adviseren en maak gebruik van zijn/haar kennis, dat scheelt een hoop eigen moeite. Zo vind je altijd wel een regendouche die precies in jouw huis past.