Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Overkapping online bestellen

overkapping online bestellen

Een tuinoverkapping in de vorm van een veranda of serre is al enige tijd in opkomst. Je kunt in feite wel stellen dat het een doorstart aan het maken is. Een overkapping online bestellen en het tot in ieder detail compleet maken is geen uitzondering meer.

Een lekker lang seizoen buiten

Al flink wat jaren hebben we nazomer. Terwijl het vroeger in september voorbij was om in een korte broek en T-shirt buiten te zitten, gaat dat nu nog maanden door. Toch kun je in september al herfstachtig weer hebben, en in oktober nog wat zachte dagen. Het is fijn als de loungeset tijdens herfstachtig weer onder een overkapping staat om het later weer als zitje te gebruiken. Een soortgelijk iets is er ook in het voorjaar, heerlijke zomerse dagen in maart, en in april nog sneeuw. Mocht je een gesloten serre hebben met glazen wanden en verwarming, dan kun je altijd in de overkapping zitten, want dan gaat het om een wintertuin.

overkapping online bestellen

Het is volledig in te richten

Naast een overkapping online bestellen kun je ook de inrichting via internet kopen, en daadwerkelijk alles is leverbaar. Het is mogelijk om er een compleet huisje van te maken met LED spotjes in de grond, en een snoer met LED lampjes tegen het dak aan. Wat ook prettig is, kunstgras in de overkapping, dat voelt aan als tapijt. De loungeset zal al bekend zijn, en deze is compleet te maken met een salontafel en buiten-TV. Tevens zijn er stijlvolle houtkachels voor in de overkapping te koop. Het komt voor dat het een compleet huisje is met aan één kant een loungeset en aan de andere kant een eethoek. Een serre, die ook online te bestellen is, heeft over het algemeen een transparant dak en daarvoor kunnen shades die met een elektromotor te openen en te sluiten zijn. Een serre is ook ideaal voor bijzondere planten omdat het daar meestal nooit vriest. In principe is alles mogelijk na een serre of veranda online bestellen, je kan het zo compleet maken als je wil.