Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Plak het zelf is fantastisch!

raamfolie4Elke dag ben ik bezig met het mooier maken van mijn huis en dankzij de raamfolie van Plak het zelf is dit pas geleden weer gelukt! Mijn huis is namelijk erg sfeervol en rustgevend en dit is iets waar ik erg trots op ben. Ik heb vaak visite en dan hoor ik meestal dat mijn huis er erg leuk en sfeervol uitziet en dit maakt mij trots. Ik doe hier erg mijn best voor want ik volg alle trends op het gebied van wonen en ik kijk ook vaak op het internet rond. Verder help ik ook veel familie en vrienden met het inrichten van hun woning. Zoals ik al zei heb ik pas geleden een aankoop gedaan bij Plak het zelf. Ik heb hier namelijk raamfolie gekocht omdat ik mijn ramen er erg saai uit vond zien.

Een prima aankoop

Ik heb de folie toen dus gekocht en mijn ramen zien er nu veel minder saai uit! Pas geleden kwam mijn broer op bezoek en dit leek hem ook wel wat. Hij woont namelijk aan een drukke weg en veel mensen kijken zo zijn woonkamer in. Hier wilde hij al langer wat aan doen en hier is raam folie ook de perfecte oplossing voor. Het ziet er mooi uit en het zorgt ervoor dat niet iedereen zomaar je woonkamer in kan kijken. Inmiddels heeft hij ook raamfolie gekocht en heeft hij geen last meer van mensen die naar binnen kijken.