Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Schitterend overdekt terras in je tuin

terrasoverkapping

Het is de droom van elke tuinliefhebber, zolang mogelijk genieten van je tuin. Niet bij de eerste de beste regendruppels naar binnen moeten omdat je geen overdekt terras hebt, met een terrasoverkapping zorg je ervoor dat je langer kunt blijven genieten van je tuin. Eigenlijk kun je zomer en winter lekker beschut buiten zitten, of het nu regent of er staat een beetje wind. Metalura heeft voor iedere woning een geschikte overkapping, of je nu moderne of traditionele woning hebt.

terrasoverkapping

Mogelijkheden voor je terras

Een terrasoverkapping is voor iedereen anders, wil je alleen een overkapping dan is dit natuurlijk mogelijk. Wil je echt optimaal gebruik maken van je terras dan kun je ook zijwanden plaatsen, hierdoor zit je ook beschut als regent en er staat wind. In de zomermaanden kan het erg warm worden onder het glas, wist je dat er overkappingen zijn waarbij je het dak open kunt zetten? Op deze manier komt er toch frisse lucht in je overkapping en koelt het een beetje af. 

Altijd kwaliteit

Welk soort terrasoverkapping je ook zoekt, elke overkapping bij Metalura is van uitstekende kwaliteit. Aan de materialen zie je al dat er aandacht en zorg aan besteed is, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Welke overkapping je ook neemt, kwaliteit hebben ze allemaal en zijn een lust voor het oog. Perfect en met grote zorg afgewerkt, met vrienden geniet je lekker van een etentje onder de overkapping. Tevens zijn er verschillende producten te verkrijgen bij Metalura die het comfort nog groter maken tijdens het gebruik.