Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Tip: als kookclub je eigen schorten bedrukken

150Vandaag een bijdrage van mijn kant over een van de grote geneugtes in het (of althans mijn) leven, namelijk uitgebreid kokkerellen. Een van de belangrijkste plekken in huis is mijn keuken, waar ik vele uren in spendeer. Mijn gehele woning is feitelijk gecentreerd om de keuken en ik heb met de indeling en inrichting van het huis ook echt rekening gehouden met het grote belang dat ik hieraan hecht. Samen met zeven andere vrienden heb ik ook een kookclub opgericht en vandaag wilde ik je een kleine tip van de hand doen als jij er zelf ook eentje hebt. Wij lieten namelijk onze eigen schorten bedrukken bij Max Schorten een aangezien het resultaat daarvan zo’n enorm succes is, verwacht ik dat de lezer er zeker ook iets aan heeft.

Een jubileum dat gevierd moest worden met een gepersonaliseerd keukenschort

148Max Schorten is onderdeel van Maxilia, dat de producten dat zij kan laten bedrukken allemaal per categorie geordend heeft. Zo is er naast dit al bijvoorbeeld ook een Max Pennen, een Max Caps en een Max en een Max Ballonnen – en feitelijk kun je er dus álles wat je je maar kunt bedenken laten bedrukken. 147En omdat schorten bedrukken voor ons zo toepasselijk was en de voorwaarden bij Maxilia zeer aantrekkelijk zijn, hebben we voor deze partij gekozen. Je kunt allerlei redenen bedenken om met je kookclubje je eigen schorten te personaliseren, en wij deden het vanwege ons vijfjarig bestaan. Alweer vijf jaar geleden besloten wij bijeen te komen en een clubje op te richten dat zich op gezond en bewust eten en uitgebreid koken zou focussen en het is een beslissing die mijn kijk op voedsel zeker heeft veranderd, ten goede!