Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Tips voor je tuin

Tips voor je tuin zijn er in alle soorten en maten. Er zijn hele boeken geschreven met tips voor je tuin dus de diepgaande adviezen zullen we je onthouden. De belangrijkste tips van dit jaar hebben we samengevat in dit blog. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de maker van dit artikel; Alja Hoveniers.

Zelf je tuin ontwerpen?wat-doen-wij

Hoewel een hovenier je ook hierbij kan helpen, zijn er steeds meer bedrijven en online tool waarmee je zelf een tuinontwerp kunt maken. Dit is handig, ook als het slechts dient als voorbeeld voor een definitief ontwerp. Als je een online programma hebt gevonden waarmee je een ontwerp voor je tuin kunt samenstellen dan zal dat ook ongetwijfeld een hoop inspiratie opleveren. Je weet wat je nodig hebt en waar de verschillende tuinmeubelen moeten komen. Het ontwerp is echter alleen nog maar de voorbereiding. Daarna begint het echte werk!

Tuinmeubelen aanschaffen

Een tuin is helemaal gereed nadat de hovenier klaar is met de uitwerking van het ontwerp. Soms is het echter nog wat kaal. Gelukkig kunnen we u ook helpen aan een goede leverancier op het gebied van online tuinmeubelen, je hoeft bijvoorbeeld niet meer lang te zoeken om een leuke loungeset te vinden.

Grote tuin? Bel een hovenier!

Heb je een tuin die zo groot is dat je het zelf niet meer bij kunt houden? Dan is het wellicht tijd om een hovenier in te schakelen. Een hovenier helpt je niet alleen om het tuinontwerp uit te voeren, daarna volgt het onderhoud van u tuin wat nog veel meer werk is.