Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Toepassingen van een eiken bijgebouw

tuinhuisje

Tips voor het toepassen van een eiken bijgebouw

Een eiken bijgebouw is tegenwoordig enorm populair. Heb jij er nog geen? Dan is het zeker aan te raden om een eiken bijgebouw te laten plaatsen. Een eiken bijgebouw heeft namelijk een erg unieke en stijlvolle uitstraling, waardoor je jouw tuin een beetje extra charme geeft. Daarnaast is eiken hard en sterk, waardoor je lang van een eiken bijgebouw kunt genieten. En zeg nu zelf, een bijgebouw met een prachtige houttextuur. Wie wil dit nu niet in zijn of haar tuin hebben? In dit blog vertellen we je graag wat meer over de toepassingen van een eiken bijgebouw. Lees snel verder en kom erachter waar jij een eiken bijgebouw in jouw tuin voor kunt gebruiken.

Garage én carport

Heb je geen garage? Dan kun je een eiken bijgebouw laten maken en deze als garage gebruiken. Zo kun je toch jouw auto kwijt! Of fiets of scooter. Maak er ook een houten overkapping bij en je hebt ook nog eens een carport! Handig toch?

Opbergplaats

Je kunt een eiken bijgebouw ook gebruiken als opbergplaats. Heb jij veel spullen en weet je niet waar je ze kwijt moet? Bouw dan een eiken bijgebouw bij. Hier kun je ook grotere spullen, zoals meubels, in opbergen die je niet in huis kwijt kunt. Ontzettend functioneel dus!

Extra kamer

Ben je op zoek naar een aparte ruimte waarin jij jezelf even helemaal kunt terugtrekken? Om even aan de dagelijkse drukte en sleur te kunnen ontsnappen? En waar je even helemaal tot rust kunt komt? Ook hiervoor is een eiken bijgebouw geschikt. Je kunt er echt jouw ruimte van maken. Inclusief loungehoek of een grote tafel, waarop je jouw hobby uit kunt voeren. Niemand eist jouw aandacht op, je hebt even de tijd voor jezelf en de dingen die jij leuk vindt om te doen. Dat is pas echt ontspannen!

Een gastenverblijf

Willen er regelmatig mensen bij je blijven slapen? Maar heb je die mensen liever niet in huis? Dan kun je ook een eiken bijgebouw laten maken als gastenverblijf. Ook wanneer je thuis eigenlijk geen ruimte hebt waar mensen kunnen blijven slapen, is een bijgebouw een goed alternatief. Richt het gastenverblijf zo in dat jouw gasten alles binnen handbereik hebben, zoals een toilet, slaapkamer en douche, dan kunnen zij zich wel redden! Wil je meer lezen over tuinen? Klik hier!