Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Verschillende soorten wanddecoratie

Vind je jouw kale muren maar niets? Wil je graag iets ophangen om het op te vullen of misschien om af en toe naar te kijken? Er zijn verschillende soorten wanddecoratie om jouw muur een persoonlijk of juist chique tintje te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan vooral verder!

Prachtige foto´s

Wil je graag iets om naar te kijken en om mooie herinneringen op te halen? Een persoonlijk item waar je even bij weg kan dromen? Dan kunnen foto´s een mooie vorm van wanddecoratie voor jou zijn. Deze foto´s kan je op een poster of op canvas laten drukken. Let er wel altijd op dat de foto´s scherp zijn. Een andere aanrader is om even naar de reviews van het printbedrijf te kijken. Zo ben je ervan verzekerd dat je een goede kwaliteit van je foto afdruk krijgt.

Een chique wandklok

Wil je graag een wanddecoratie die zowel chique, als handig is? Dan is een wandklok misschien iets voor jou! Zo kan je altijd de tijd in het oog houden en heb je geen volledig kale muur meer. Er zijn vele verschillende wandklokken. Zo heb je verschillende groottes, maar ook verschillende uitvoeringen en wandklokken met romeinse of gewone cijfers. In een woonwinkel hebben ze vaak ook wandklokken als showmodel. Dit is handig als je twijfelt welk soort wandklok je voorkeur heeft.

Hippe muurstickers

Wil je graag een groot gedeelte van jouw muur bedekken met een versiering? Dan kan je onder andere kiezen voor muurstickers. Deze muurstickers komen in verschillende groottes en uitvoeringen. Ik heb bijvoorbeeld een muursticker van een kersenbloesem met de afmetingen 30 bij 90 cm. Een extra tip voor de muurstickers is om jouw muur, voordat je de sticker plakt, goed te ontvetten en schoon te maken. De muursticker hecht namelijk beter op een vetvrije muur.

Ik hoop je met deze blog een beetje geïnspireerd te hebben over welke mogelijkheden er zijn. Ik wens je veel geluk om jouw kamers om te toveren met jouw eigen persoonlijkheid.