Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Vlaggenmast of vlaggenwimpel kopen?

Wanneer je graag een vlag in de tuin wilt ophangen kun je kiezen voor een vlaggenmast of een vlaggenwimpel. Allebei zijn goede opties en je komt ze regelmatig tegen. In dit artikel vertellen we jou graag meer over het aanschaffen van een vlaggenmast of een vlaggenwimpel en welke het beste bij jou past.

Een vlaggenmast kopen

Een vlaggenmast valt meer op dan een vlaggenwimpel. Het is vaak meters hoog en de vlag wimpelt bovenop een lange pijl. Vlaggenmasten zijn in verschillende maten en formaten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een meterslange vlaggenmast, maar zijn er ook kleinere vlaggenmasten verkrijgbaar. In de meeste gevallen kun je de vlaggenmast verwijderen wanneer dat nodig is. De vlaggenmasten zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Hoe meer geld je betaalt, hoe beter de kwaliteit zal zijn. Zo kun je een duurdere vlaggenmast in de winter laten staan en zal deze ook een flinke storm overleven. Een vlaggenmast kopen doe je hier.

Een vlaggenwimpel kopen

Daarnaast zou je nog voor een vlaggenwimpel kunnen kiezen. Een vlaggenwimpel plaats je in de zijkant van een muur. Je hebt een vlaggenhouder nodig om de vlaggenwimpel stevig te laten staan. Een vlaggenwimpel is een stuk goedkoper dan een vlaggenmast en dat is één van de redenen waarom mensen voor een vlaggenwimpel kiezen. Ook met een vlaggenwimpel is het mogelijk om deze te verwijderen. De meeste mensen plaatsen een vlaggenwimpel onder het raam zodat je deze eenvoudig weg kunt halen wanneer dat nodig is. Een vlaggenwimpel kopen doe je hier.