Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Volg je woontrends of je eigen stijl?

We vinden het heerlijk; bladerend door woontijdschriften sfeer ideeën opdoen voor in je huis. Of zomaar genieten van het plaatjes kijken, ook al ben je tevreden over de inrichting van je huis op dat moment. Als het maar ten goede komt aan een huis waarin jij en je eventuele huisgenoten je fijn voelen. Een woontrend volgen zoals een Metalen wanddecoratie boven je bank in plaats van een standaard schilderij. Wie een beetje lef heeft doet het gewoon. Je zult er bewondering mee oogsten. Al is je eigen woonplezier van grotere waarde. Een compliment over je smaak en stijl streelt je ego. Je huis zegt namelijk veel over hoe je bent en hoe je wilt zijn.

Standaard of creatief

Van je huis een thuis maken doet iedereen op zijn eigen manier. De één volgt veilig de sfeervolle trends. Altijd mooi en zelden een woonmode misser. Kleuren, materialen en ontwerpen die je mooi vindt liggen binnen handbereik. De bladen staan er vol mee. De (web) winkels liggen er vol mee. Voor elke toepassing, een jong gezin kijkt heeft andere eisen aan meubels en inrichting dan een senioren echtpaar, en elk budget. Voor de creatievelingen die naar hartelust mixen en matchen met het aanbod van woonaccessoires als een Woonkamer muurdecoratie is het inrichten van een huis een feest op zich. Ze kunnen hun artistieke kijk op wonen volop zijn gang laten gaan. Want jouw huis, jouw stijl. 

Tijdgeest

Mode, en dus ook interieurinrichting, zijn tekenen van een tijd. Het komt en gaat voorbij. En vaak komt het in een net andere vorm weer terug. Net zoals onze grootmoeders met een grote klok woonkamer hadden, is er nu volop keuze in klokken van een flinke afmeting. Niet meer staand of als opwinduurwerk met een bimbam op elk heel of half uur. Nee, een wandklok groot is  onze huiskamers binnengeslopen. Een klok; functioneel, mooi en tijdloos.