Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Waarom kiezen voor plisségordijnen voor thuis?

Plissés inclusief poweredblinds raamdecoratie hebben een aantal voordelen waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor appartementen en huizen. Deze jaloezieën zijn niet alleen uniek en gebruiksvriendelijk, ze bevatten ook een aluminium coating die warmte afstoot en je huis koel houdt in de zomer en warm in de winter, waardoor ze ideaal zijn voor serres op het zuiden. Laten we eens kijken waarom u plisségordijnen zou moeten gebruiken.

Lichtbesturing

Een ander voordeel is dat u de hoeveelheid licht kunt regelen die u de kamer wilt binnenkomen zonder het zonlicht volledig te blokkeren. Zelfs als de jaloezieën zijn gesloten, ziet uw kamer er nog steeds licht en luchtig uit. Om je kamers donkerder te maken, kun je altijd kiezen voor donkere kleurpatronen. Deze verduisterende plisségordijnen zijn er in verschillende ontwerpen die helpen het licht te blokkeren en donkere accenten te geven aan kamers. Het goede nieuws is dat er een verscheidenheid aan stoffen is om uit te kiezen zonder de bank te breken. Geplooide stoffen kunnen worden verlaagd en verhoogd en er zijn duidelijke ontwerp verschillen tussen plissé- en rolgordijnen. De rolgordijnen zijn bijvoorbeeld gemaakt in een honingraatvorm die in het midden van het rolgordijn wordt gevormd. De plisségordijnen hebben geen luchtzakken en ook geen meerdere lagen stof. Ze gebruiken een enkele laag stof om te voorkomen dat zonlicht uw kamer binnenkomt. Deze jaloezieën bieden een combinatie van elegantie en aantrekkingskracht terwijl ze minder kosten dan rolgordijnen.

Energiebesparend

De energiezuinigheid van plisségordijnen maakt ze nog aantrekkelijker dan ze al zijn. Rolgordijnen hebben dezelfde aantrekkingskracht omdat ze op dezelfde manier werken, maar je kunt de duurzaamheid van plisségordijnen en hun esthetische aantrekkingskracht niet ontkennen. Met zoveel verschillende kleuren om uit te kiezen, kun je de experts raadplegen voor tips over het kopen van het meest geschikte ontwerp dat bij je inrichting past.