Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Wat zijn de voordelen van het gebruik maken van de robot belijner?

Het veld in goede staat houden kost erg veel tijd en moeite. Heb je niemand die een heel weekend wilt besteden aan het maaien en handmatig belijnen van alle velden op de club? Dan zal je toch moeten gaan investeren in bijvoorbeeld een robot belijner. Deze robot kan met behulp van gps in een uurtje het hele veld belijnd hebben! Dit is ideaal voor clubs met minder vrijwilligers, of voor last minute wedstrijden waar nog even snel van te voren het veld afgewerkt moet worden. Met meer informatie kun je betere beslissingen maken, ga dus vooral het internet af om de beste oplossing te vinden voor jouw club. 

Huren of kopen?

Een robot belijner kopen kan best een prijzige oplossing zijn. Niet alle clubs hebben het budget om dit soort aankopen te doen. Maar gelukkig zijn er meerdere oplossingen beschikbaar. Verhuur robot belijner is zeker mogelijk, en een geweldige oplossing als je bijvoorbeeld nog niet helemaal zeker bent van de technologie. Maar zodra je de robot belijner een keer zijn werk hebt zien doen en het resultaat hebt kunnen ervaren, zal je vast en zeker overtuigd zijn. 

Ook voor clubs die niet de mogelijkheid hebben om iemand in te huren om de velden voor aanvang van het seizoen te belijnen, kan het huren van een robot belijner een uitkomst zijn. Door dit elk jaar terugkerend vast te leggen, ben je verzekerd van strakke lijnen voor elke wedstrijd. Zet de robot in de begroting en de datum in de agenda, zo komt niemand voor verrassingen te staan! Dit scheelt een hoop stress en planning, omdat het al aan het begin van het jaar vastgelegd is. 

Elke sport is welkom

Doordat de robot gps gebruikt voor het belijnen, is het mogelijk om elk soort veld af te werken. Het is dus niet alleen geschikt voor voetbal, maar ook bijvoorbeeld softbal en rugby. Als de kosten dus alsnog te hoog uit zouden vallen, zou je ze nog kunnen delen met andere clubs in de omgeving.