Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Wil je een nieuwe schutting kopen?

Is je bestaande schutting versleten en heeft deze behoefte aan vervanging, of overweeg je om een groene strook te vervangen door een nieuwe schutting? schuttinggigant staat klaar om jouw schuttingpartner te zijn. Ons aanbod omvat niet alleen het plaatsen van je nieuwe schutting, maar we bieden ook een compleet schuttingpakket aan. Dit houdt in dat we je oude schutting of groene strook zullen verwijderen en de nieuwe schutting voor jou zullen installeren. Niet alleen plaatsen wij een nieuwe schutting, we houden ook rekening met al jouw wensen. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Blijf dan gerust lezen.

Een Schutting kopen bij schuttinggigant

Bij schuttinggigant weten we precies hoe we te werk moeten gaan. We komen graag bij je thuis, doen nauwkeurige metingen van je bestaande schutting, verwijderen indien nodig oude delen of groene stroken en plaatsen vervolgens een splinternieuwe schutting. Voor slechts €99,- per meter (inclusief BTW) kun je al een complete Schutting kopen. Wil je een duidelijk beeld van de kosten? Maak dan gebruik van onze online calculator, waar je direct de prijs voor je schutting kunt berekenen. Met een beoordeling van 4.8 van de 5 sterren kun je erop vertrouwen dat je bij schuttinggigant in goede handen bent.

Maak gebruik van onze inmeetservice als je een schutting wilt kopen

Het aanschaffen van een schutting kan soms een uitdaging zijn. Hoe bepaal ik precies hoeveel meters ik nodig heb, zonder te eindigen met te veel of te weinig materiaal? Gelukkig hebben wij de oplossing in de vorm van onze inmeetservice, die al jouw zorgen wegneemt. Met professioneel ingemeten schuttingen bieden wij meetgarantie en zekerheid. Maar hoe werkt onze inmeetservice eigenlijk?

  • Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op
  • Onze werknemer komt langs en meet alles tot in de puntjes op
  • We nemen alle wensen door en leveren een passend advies
  • Tevreden? Dan krijg je het bedrag voor het inmeten terug als je een schutting gaat kopen

Overweeg je een nieuwe schutting te kopen, maar vind je het lastig om je voor te stellen hoe deze er uiteindelijk in jouw tuin uit zal zien? Maak je geen zorgen, wij bieden de oplossing met onze 3D-applicatie. Via de online calculator op onze website heb je toegang tot deze speciale app. Hiermee kun je zelf de exacte locatie bepalen waar je de schutting wilt plaatsen, en vervolgens krijg je op je telefoon een realistische weergave van hoe de schutting er in de praktijk uit zal zien.

Met deze app kun je het model van de schutting draaien, omhoog en omlaag bewegen, en vanuit verschillende hoeken bekijken. Zo krijg je een gedetailleerd beeld van hoe jouw droomschutting eruit zou moeten zien in jouw eigen tuin. Dit is een handige manier om met vertrouwen je beslissing te nemen en ervoor te zorgen dat de schutting perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Een Schutting kopen doe jij hier

Wanneer je een schutting aanschaft bij schuttinggigant, ben je verzekerd van waar voor je geld. Onze professionals leveren hoogwaardige kwaliteit, en dat zul je merken. Je krijgt een robuuste schutting die aan al jouw wensen voldoet. Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Uiteraard kun je ook rechtstreeks naar onze website gaan: www.schuttinggigant.com. Wie weet staat binnenkort een prachtige schutting in jouw tuin. Een Schutting kopen doe je bij schuttinggigant. Wacht niet langer en maak online een afspraak met een van onze werknemers.