Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Ze zijn weer open; zo houd je je horecazaak up-to-date

vintage barkrukken

De nieuwe maatregelen rondom de horeca zijn voor veel eigenaren een grote opluchting. Eindelijk mogen ze weer open. Hoewel ze wel dagelijks de deuren vroeger moeten sluiten, zijn ze blij om in ieder geval nog iets te mogen. Toch zijn er verschillende dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Maar ook de inrichting is goed om bij te houden zodat dit mensen uitnodigt binnen te komen.

Anderhalve meter afstand

De belangrijkste regel die natuurlijk overal, dus ook in de horeca, moet worden nageleefd is de anderhalve meter afstand. Voor horecazaak eigenaren betekent dit vaak dat ze dus minder plekken hebben om te bezetten. Bepaalde tafels en stoelen moeten ze weghalen of afzetten. Een goede manier om toch wat meer plekken te hebben, is om mensen aan de bar te kunnen zetten. Zo heb je vintage barkrukken die perfect passen bij een moderne inrichting.

vintage barkrukken

Meegaan met de trends

Veel moderne cafés en restaurants in grotere steden gaan graag mee met de trends. Zo hopen zijn veel hippe studenten en andere mensen aan te trekken en als gast te mogen verwelkomen. Daarin is het belangrijk om aspecten van je interieur up to date te houden. Zo kun je ervoor kiezen om je tafels of stoelen in een andere stijl te veranderen. Vintage items zie je tegenwoordig overal terug en is dan ook erg hip. Dit kun je in je interieur verwerken door vintage barkrukken, tafels, stoelen en accessoires.