Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Barkrukken voor buiten zijn erg handig

barkrukken

De barkrukken voor buiten, de naam zegt het al. Dit zijn speciale barkrukken ontworpen voor buiten. Deze barkrukken zijn anders dan die je binnen gebruikt. De barkruk maakt onderscheid door een aantal kenmerken. Ze zijn van erg stevig materiaal gemaakt, hierdoor kunnen ze altijd buiten blijven staan. Je zal dus nooit de paniek hebben om alles snel naar binnen te willen brengen als het gaat regenen. De barkruk van buiten zijn namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Regen, wind, zon, warmte.

De barkrukken zijn ook voorzien van UV-bescherming. Dit zorgt ervoor dat je geen verkleuring krijgt. De materiaal is gemaakt van polypropyleen dit is een kunststof. Bij sommige barkrukken voor buiten wordt dit ook nog versterkt met glasvezel. Hierdoor zal de barkruk minder snel doorbuigen door de warmte en minder snel breken door de kou.

SET VAN 2 BARKRUKKEN LANO ZWART

De verschillende soorten barkrukken voor buiten

Er zijn erg veel soorten barkrukken. Alle maten en soorten zitten erbij. Het is belangrijk om te kijken waar jouw barkruk aan moet voldoen. Wil je er eentje met veel comfort, dus met een zitleuning of een steun voor de voeten. Vind je het belangrijk dat de barkruk goed in jouw interieur past, zowel binnen in het huis. Ook moet je kijken of je de barkruk het hele jaar door buiten wilt laten staan, of dat je deze wilt kunnen opbergen, dus dat ze stapelbaar zijn. Je kijkt waarvoor je de barkruk wilt gebruiken, voor eigen gebruik in de tuin of voor grote aantallen in een horecagelegenheid. Als laatst kijk je of je er een met  UV-bescherming wilt.