Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Bouwvacatures openen een wereld voor jou 

Heb jij altijd al overwogen om te gaan werken in de bouw? Of heb je daar nog juist helemaal niet over nagedacht? Werken in de bouw brengt veel voordelen met zich mee en er staan heel veel bouwvacatures open! Lees dus gauw verder als jij overweegt om in de bouw te gaan werken of als je meer wilt weten wat werken in de bouw inhoudt. 

Honderden bouwvacatures 

Wanneer je denkt aan het werk dat bouwvacatures aanbieden dan denk je misschien direct aan de bouw van huizen of aan grote gebouwen die in de steigers staan. Maar wist je dat er wel honderden bouwvacatures zijn? Zo zijn er functies waarbij je veel met je handen moet werken maar ook functies waarbij je constant buiten bent. Dat is ook weer een leuke bijkomstigheid bij werken in de bouw; je zit zelden ergens voor een lange tijd binnen op dezelfde plek en tussen vier muren. Je bent erg veel in beweging en daardoor blijf je fysiek maar ook mentaal gezond! Er zijn bovendien ontzettend veel gebieden binnen in de bouwsector en je vindt dus altijd wel bouwvacatures die mateloos passen bij jouw interesses. 

Verzekerd van werk 

De reden dat er zoveel bouwvacatures open staan is omdat er lang niet zoveel mensen in de bouw werken dan voorheen. Veel mensen kiezen er namelijk voor om verder te gaan studeren en zullen dus onwaarschijnlijk een baan krijgen in de bouw. De bouwvacatures blijven hierdoor onaangeraakt. Een gevolg hiervan is is dat er dus volop werk te vinden is in de sector. Als jij dus geld nodig hebt dan kun je daar vrijwel altijd terecht en kom je ook vrij snel aan het werk. 

Teamwork makes the dream work 

Wanneer je werkt in de bouw sta je er nooit alleen voor. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in je eentje lekker door te werken zonder afgeleid te worden, maar je kunt ook altijd terugvallen op je collega’s die samen met je werken aan een project. Je kunt ook altijd een gezellig praatje maken met je collega’s. Zo hou je dus ook goed sociaal contact met je medemens, wat je in een kantoor vaak mist. Daarnaast krijg je de vrijheid om gedeeltelijk zelf je werkuren in te delen en kun je er dus voor kiezen om wat uren eerder of later te beginnen, als het werk maar gebeurt! 

Werken in de bouw is ook handig na werkuren 

Werken in de bouw is niet alleen handig voor het geld, maar ook voor thuis! Je doet namelijk ongelofelijk veel bouwervaring op wanneer je werkt in de bouw. Deze bouwervaring is erg handig wanneer je zelf een klus moet verrichten zoals een reparatie uitvoeren. Dit is weer kostenbesparend omdat je nu niet iemand hoeft in te huren die dit voor je moet komen doen!

Ook is het leuk als je iets wilt veranderen aan je huis dat je dit compleet zelf kunt doen. Zo kun je precies je doel bereiken zoals jij dat voor ogen hebt!

Op zoek naar een baan in het noorden van het land? Solliciteer dan direct op een bouwvacature in Groningen.