Wonen & Tuin

adem het goede leven in

De verschillende binnendeuren van CanDo

Lees in dit artikel meer over binnendeuren van CanDo. Omdat het om een gigantische collectie binnendeuren gaat, kun je filteren wat voor deuren je zoekt. De binnendeuren van CanDo zijn in te delen in:

  • Industrial
  • Advanced
  • Barn
  • Traditional
  • Dimension
  • Capital
  • Boardpaneel en board

Groot assortiment deurbeslag

De binnendeuren van CanDo zijn dus in iedere woonstijl te verkrijgen. Dankzij het filteren is het gigantische assortiment te overzien. Na het zoeken van de juiste stijl deuren komt de keuze met het deurbeslag, en dat is ook een gigantische collectie. Aangezien het gewoon is dat de binnendeuren van CanDo afgelakt zijn zit je ook nog met de kleurenkeuze. Uiteindelijk zal je het lukken om van je woning een stijlvol geheel te maken. Opvallend is de nette afwerking van de deuren, en dat de woning compleet te maken is met buitendeuren van hetzelfde merk.

Renoveren is interessant

Binnendeuren zijn erg duurzaam. Er is een periode geweest dat er matige kwaliteit binnendeuren zijn gebruikt. Het gaat dan om woningen uit de jaren vijftig, zestig, en zeventig van de vorige eeuw. Er was een tekort aan vaklieden, maar ook aan woningen, dus de woningbouw moest snel en makkelijk gaan, en nu hebben we heel veel woningen met lelijke binnendeuren. Deze deuren vervangen voor binnendeuren van CanDo is interessant want het zal de waarde van de woning doen stijgen. In monumentale panden kom je weleens binnendeuren tegen die antiek zijn, zolang gaan de binnendeuren van CanDo mee. Renoveren is dus interessant.

Maak het tot een stijlvol geheel

De keuze met de stijl is groot, dat geldt ook voor het deurbeslag, en de kwaliteit van de deuren is goed. Als je besluit om in een bestaande woning de deuren te vervangen voor binnendeuren van CanDo het advies om de woonstijl door te trekken. Dus stel, je hebt de industriële inrichting, en meestal is de decoratie samen te vatten in heel lichtgrijs, om dan te kijken voor de ‘Industrial’ die dan bijna wit is. Dit zal mooi staan bij een betonlook vloer. De binnendeur van de gang naar de woonkamer in een woning met een industriële inrichting is meestal met veel glas, ook zulke deuren kan CanDo leveren. Bijvoorbeeld de CanDo luxe binnendeur Bradford blank glas 4-ruits is een mooie binnendeur voor tussen de woonkamer en de gang. In ieder geval kies voor binnendeuren van CanDo, de kwaliteit is goed, en het assortiment is enorm groot.


Bron: Aannemersbedrijfbarendrecht.nl