Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Een blokhut in je tuin? Lees hier welke kanten je ermee op kunt.

Blokhut

Ben jij bezit van een mooie royale tuin? Maar weet je nog niet precies welke kant je ermee op wilt? Is het tuinontwerp nog niet af? Of ben je al een heel eind? Overweeg dan nog eens om een blokhut mee te nemen in het ontwerp. Waarom? Dat lees je hier! In deze blog lees je wat je allemaal kunt met een blokhut. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een slaapkamer

Heb je weleens bezoek dat van ver komt? Of kom het vriendje van je zoontje graag langs om te logeren. Veel mensen maken van hun blokhut een slaapkamer. Op deze manier zorg je ervoor dat de privacy van jezelf en je gasten gewaarborgd blijft. Natuurlijk kun je de blokhut ook multifunctioneel maken. Als je het bed inklapbaar maakt of koopt, dan kun je de blokhut ook anders gebruiken. 

Mancave

Mannen hebben af en toe even tijd nodig voor zichzelf. Even weg van de kinderen en van de vrouw. Even samen met vrienden bier of whisky drinken onder het genot van een potje darten, een goed gesprek of een vette film. Voor de vrouw is dit natuurlijk ook een voordeel. De woonkamer gaat niet naar drank stinken en de kinderen worden niet wakker door het luide gepraat van de mannen.  En wat is er dan mooier dan een stoere tafel van hout met stalen poten? Wil jij ook een tafel op maat? Kijk dan op de website van Meubelmakerij Wielink.

Spelletjeskamer

Tijdens verjaardagen is de woonkamer natuurlijk vol van de visite. De kinderen rennen de kamer door. Dat is natuurlijk geen doen. Als je voor een blokhut in de tuin gaat, dan kun je deze inzetten tijdens verjaardagen als spelletjeskamer. De kinderen kunnen ongestoord hun gaan. 

Borrel- of eetkamer

Het is ook mogelijk om van je blokhut een gezellige borrel- of eetkamer te maken. Je kunt gasten uitnodigen en naar je buitenverblijf geleiden voor het diner. Het is ook mogelijk om eerst te eten in je huis en naderhand te borrelen in de blokhut. Waarom is dit zo leuk? Het voelt dan echt alsof je een fase afsluit. Het diner is klaar, borrelen maar!