Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Een speciale vlag voor iedere dag

Op de website: www.bosvlaggen.nl, merk je dat er voor ieder land wel een vlag te vinden is en dat er daarnaast voor ieder bedrijf een vlag te bedrukken is. Door deze wereld aan mogelijkheden is er voor iedere gelegenheid wel een vlag te vinden, zodat de vlaggenmast mooi gebruikt kan worden en voor verschillende gelegenheden beschikbaar is. Wanneer je niet in het bezit bent van een vlaggenmast, dan is een vlaggenstok natuurlijk ook voldoende, want ook hierbij kun je de vlag wisselen, zodat je de perfecte vlag voor jouw gelegenheid hebt en je tuin op een subtiele manier gedecoreerd wordt. 

Een vlaggenmast in de tuin

Veel mensen met een grote voortuin of mensen die aan het vaarwater wonen, vinden het mooi om een vlaggenmast in de tuin te hebben staan. Op de nationale feestdag, zoals koningsdag zul je hier de Nederlandse vlag in zien pronken, maar tijden een feestdag van de stad of dorp, zal ongetwijfeld de lokale vlag gehesen worden. Op deze manier wordt de trots laten zien op hun land, dorp of stad. Er zijn hier ook geen regels voor, behalve de Nederlandse vlag die alleen verlicht buiten mag hangen in de nacht of alleen tussen zonsopkomst en zonsondergang buiten gehangen mag worden. Voor lokale vlaggen of de Nederlandse wimpels, zijn hier verder geen regels aan verbonden. 

Een eigen vlag bedrukken

Wanneer er een andere speciale gelegenheid is, dan is er vaak wel een vlag voor te vinden die gehesen kan worden, maar bij speciale feestelijkheden, is het vaak ook leuk om een eigen vlag te laten bedrukken. Heb je bijvoorbeeld een zoon of dochter gekregen, dan kun je de naam op een roze of blauwe vlag laten drukken, zodat de wereld kan zien dat je gezin weer een stukje gegroeid is. Ook voor andere partijen kun je een mooie vlag laten bedrukken die voor iedereen uniek is.