Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Holland Warmte voor mijn broer!

Holland Warmte

Holland WarmteHet hebben van problemen met je CV ketel is totaal onnodig. Op het moment dat je je aankoop doet op de website van Holland Warmte dan heb je hier geen last van. Ik heb hier namelijk mijn CV ketel gekocht en deze heb ik al een aantal jaar. Ik heb nooit problemen met het apparaat gehad en als dit wel het geval zou zijn dan staat er een 24/7 service voor me klaar. Ik ben daarom erg tevreden over dit bedrijf en daarom vertel ik veel mensen over dit bedrijf.

Mijn broer vertelde pas geleden over de problemen met zijn ketel. Hij had een tijdje zonder warm water gezeten en dit was natuurlijk erg vervelend. Op het moment dat je in de vroege morgen onder een koude douche moet stappen dan wil je er toch wel voor zorgen dat je de volgende keer een goede CV ketel koopt. Mijn broer had namelijk een goedkoop product gekocht en na twee jaar had hij hier al enorm veel problemen mee. Uiteindelijk is hij zelfs kapot gegaan en daarom moest hij opzoek naar een nieuwe. Ik vertelde hem vervolgens over Holland Warmte.

hollandGeen problemen meer!warmte

Op de verjaardag vertelde ik hem over dit bedrijf en ik liet hem ook meteen de website zien. Dit leek hem wel wat en daarom besloot hij om er hier een te kopen. Dit was een goed idee want twee dagen later had hij hem al in huis. Hij heeft nu tenminste weer centrale verwarming, zoals het hoort!