Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Je Garagepoort Kindveilig Maken

De meeste ouders denken niet na over het kindveilig maken van hun garage. Ze maken hun huizen kindveilig maar denken niet dat hun garages mogelijk gevaarlijk zijn voor hun kinderen. Er zijn veel dingen die in een garage liggen en een probleem kunnen vormen voor kinderen. Enkele dingen die in de garage opgeslagen liggen kunnen erg gevaarlijk zijn voor kinderen, zoals giftige chemicaliën, werktuigen en de garagepoort zelf. Hier zijn enkele tips om je garage kindveilig te maken om ze veilig te maken voor je kinderen.

Sluit alle Toegangspunten af

Plaats sloten op alle toegangspunten die van je huis of tuin naar de garage leiden om ervoor te zorgen dat je kinderen niet zomaar van je huis of tuin in je garage kunnen wandelen zonder dat jij het weet. Er staan verf, insecticiden en andere chemicaliën in je garage die, als ze ingeslikt worden, een potentieel gevaar voor de gezondheid van je kinderen kan geven. Deze dingen moeten ver uit het bereik van je kinderen en huisdieren bewaard worden.

Sluit Kasten af

Het is niet altijd mogelijk om je kinderen volledig uit je garage te houden, vooral als dat het belangrijkste toegangspunt tot je huis is dat gebruikt wordt door je gezin. Als je ze niet buiten kan houden, maak het dan zo veilig mogelijk. Bewaar chemicaliën, waaronder verf en andere giftige chemicaliën buiten het bereik van kinderen in gesloten kasten. Bewaar alle gereedschap, elektronisch gereedschap en andere scherpe, gevaarlijke objecten buiten het bereik van kinderen; hieronder vallen ook lucifers. Brandbare materialen moeten ook bewaard worden in gesloten kasten buiten het bereik van kinderen. Er moeten kindveilige sloten geïnstalleerd worden in je garage om ze veilig te maken voor kinderen.

Maak het hoog genoeg

Zorg ervoor dat je de handgreep voor de deur hoog genoeg plaatst zodat kinderen er niet aankunnen. Dit zal het minder gevaarlijk maken voor kinderen omdat ze de deur niet zelf open en dicht kunnen doen.

Het is belangrijk dat we kinderen weg houden van de klink omdat het een potentieel risico kan vormen voor hen als de deur niet goed is afgesloten. Het moet veilig genoeg zijn om te vermijden dat ze gekwetst worden. Kinderen moeten altijd beschermd worden tegen de garage omdat er veel dingen in de garage liggen die gevaarlijk voor hun kunnen zijn.

Als je hulp nodig hebt om hen te beschermen tegen deurklinken, contacteer de Slotenmaker in Lelystad vandaag en laat hen jou helpen door de garage veilig te maken voor je kinderen.