Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Je huis een upgrade geven doe je zo!

vloeren

Wil jij je huis in waarde verhogen voor de verkoop? Zat je misschien na te denken om te gaan verhuizen omdat je groter en mooier wou wonen? Je kunt er ook voor kiezen om je huidige woning te voorzien van een upgrade. Je kunt dat op verschillende manieren doen! In dit artikel gaan we in op hoe je je woning in waarde kunt verhogen. 

Nieuwe vloer plaatsen

Is jouw huidige vloer wel toe aan vervanging? Er zijn verschillende vloeren die lang meegaan en echt een upgrade zijn voor je woning. Een vloer van natuursteen blijft heel lang mooi. Het geeft echt een extraatje aan je woning. Je hele inrichting krijgt een hele andere uitstraling door natuursteen. Het geeft echt een extraatje aan je woning. Ook een pvc vloer is echt een aanwinst voor je woning. PVC vloeren zijn net zo mooi als een houten of stenen vloer. Maar het voordeel van een PVC vloer is dat de vloer net zo gemakkelijk gelegd wordt als laminaat. Ook is het net zo duurzaam als vinyl. 

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel geeft je woning een echt extraatje. Zeker als je woning een mooi uitzicht heeft. Je kunt met een dakkapel op je zolderkamer namelijk erg ver kijken. ‘S avonds kun je heerlijk naar de sterren kijken. Naast dat je een mooi uitzicht krijgt door het plaatsen van een dakkapel, is er nog een bijkomend voordeel. Je krijgt er als het een ware een extra stukje ruimte bij. Met een dakkapel van 3 meter breed, krijg je er zo’n 4 m2 leef- en loopruimte bij. Het maakt hierbij niet uit of je een dakkapel plaatst met een plat of een schuin dak. Nog een bijkomend voordeel van een dakkapel is dat er licht naar binnen valt. Ook kun je er gewassen kleren laten drogen. 

Zwembad plaatsen

Een zwembad in je tuin of in je kelder is natuurlijk een echte toevoeging voor je woning. Zeker als je het voor elkaar krijgt om het zwembad met zo min mogelijk kosten te plaatsen. Je kunt er dan winst op maken als je je woning in de verkoop zet.