Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Keuken beuningen tot beste keuken expert!

keuken beuningen

Al 20 jaar is keuken beuningen de expert op het gebied van keukens, lees hieronder waarom.

Keuken beuningen

Het is een bedrijf dat communicatie erg belangrijk vrind, daarom doen zij er zoveel mogelijk aan om contact te hebben met hun klanten en de keukens te laten ontwerpen op de wensen en behoeften van de klanten. Bij keuken beuningen kopen ze ook direct hun producten bij de keukenfabrikant.

 

Daarnaast heeft het bedrijf ook geen showroom en nauwelijks personeel. Doordat ze besparen op huur en personeel, bieden zij de scherpste prijzen aan.

Op afspraak

Als u een keuken wilt aanschaffen bij keuken beuningen, dan kunnen ze een afspraak maken met u. Vervolgens zal Frits Reijmers bij u langskomen. In  overleg met Frits, kunt u aangeven hoe u de keuken graag zou willen. Vervolgens geeft Frits u ook eerlijk advies over de beslissingen die u neemt en wat nou het beste is. Ook staat keuken beuningen bekend om transparante werkwijze.

 

Er worden na de afspraak een of twee ontwerpen gemaakt en vervolgens krijgt u via de mail de ontwerpen toegestuurd om te oordelen of u het wel eens bent met de ontwerpen.

Ontwerp gekozen

Wanneer u een ontwerp heeft gekozen, duurt het zes tot acht weken. Tijdens deze weken worden er alle keukenonderdelen verzameld in Bemmel, om te zorgen dat er echt niks ontbreekt. Daarnaast worden de keukens gemonteerd door een professioneel montagebedrijf. Alle apparaten worden dan geregistreerd voor de garantie en u kunt dan zonder zorgen gebruik maken van de apparaten.