Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Koning te rijk in je eigen tuin

Je mag jezelf een geluksvogel noemen als je een eigen tuin hebt. De ruimte waarin je je kunt ontspannen en je kunt genieten van hobbies en het buitenleven. Voor jezelf, je gezin en huisdieren. Het totaalplaatje voor een omgeving waar je je thuis voelt en gelukkig kunt zijn. Jouw privé domein  moet je koesteren. Voor je jonge kinderen of huisdieren, maar ook voor de broodnodige privacy, is het fijn om alles goed te kunnen afsluiten. De tuin afrastering moet allereerst functioneel zijn. Je wilt je huisdieren op het eigen terrein houden. Zorg dat je de boel kunt afsluiten. Met vriendelijke schrikapparaten kun je je beesten een veilige plek op het eigen terrein bieden. Daar waar ze ook horen om geen overlast voor de omgeving te zijn.

Natuurlijk gedrag voor je hond

Wie iets op heeft met zijn huisdier weet dat een dier gelukkig is als die zijn natuurlijke gedrag kan nabootsen. Een hond moet kunnen spelen, rennen en jagen. Je kunt hem/haar niet gelukkiger maken als hij een stuk hondenspeelgoed heeft om naar hartelust mee te stoeien en te rauwdouwen. Het houdt je dier fit en alert. De echte beloning is voor zijn baasje. Want voor hem voelt het goed een blij dier te zien waar hij veel in investeert en veel van terug krijgt. Huisdieren worden niet voor niets gezelschapsdieren genoemd.

Cadeautje voor je hond is een cadeautje voor jezelf 

Wie in een hondenwinkel een leuk speeltje voor de hond aanschaft, doet zichzelf een cadeau. Want eenmaal thuis gekomen waar je viervoeter blij speelt met zijn nieuwe aanwinst, zul je merken dat je er zelf ook plezier aan beleeft. Nog meer voldoening geeft misschien wel de aankoop van goede verzorgingsproducten voor het huisdier. Een tondeuse, een passende bench of een goede hondenriem. Het hoort bij de goede verzorging voor je huisdieren.