Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Maak kennis met mijn nieuwe bankstel!

Vandaag wilde ik wat foto’s met je delen, en wel die van mijn nieuwe bankstel. Kijk allereerst eens naar hoe mooi ‘ie in mijn woonkamer staat.

33

Dit soort bankstellen kun je zelf samenstellen

Ik vind het een erg leuk model bank, dat ik bovendien helemaal zelf heb kunnen samenstellen. Deze bank valt namelijk onder de mogelijkheden van de zogenaamde Sofa Creator, een merk dat de firma Wortman in huis heeft en waarmee je eindeloos veel opties kunt aangaan. Je kunt alle losse elementen van de bank zelf samenstellen. Zo bestaat mijn bankstel uit een 2,5 zitgedeelte, een 1,5 zitgedeelte en bovendien verbonden door een hoekelement. Ik was volledig vrij in het kiezen van de maten van deze sofa en heb het dus volledig op mijn eigen woonkamer af kunnen stemmen.

34

Wat ik er bovendien fijn aan vind, is dat je de leuningen helemaal kunt verstellen en daarmee dus uitgebreid kunt liggen en lekker hangen op de bank. Bij vorige bankstellen had ik daar altijd last van en problemen mee, dat je niet in elke positie lekker zat op de bank – maar hiermee is dat voorgoed verleden tijd. Naar gelang mijn mood kan ik de bank zo instellen dat ik heerlijk zit of lig. Ook ben ik heel tevreden met de kleur, want dit is echt mijn soort blauw.

25

Het zal je dan ook niet verbazen dat ik deze zelf heb uitgezocht. Bij Wortman immers, kun je je beoogde meubels namelijk laten bekleden met precies het soort stof of leer dat jij wilt en dat goed bij je wensen past. Ze hebben er ongelooflijk veel mogelijkheden voor en precies mijn kleur blauw zat er ook bij!